Kultur-kalender-katastrofe!

22. september 2014

Lever den trykte Kulturkalender på lånt tid?
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Læserindlæg af:
Eva Lauritzen
Rantzausmindevej 136
Bruger af den trykte udgave af kulturkalenderen

Her er en opfordring til alle kulturinteresserede: ”Gå ind på Kulturelt Samråds hjemmeside www.svendborgkultur.dk og læs Rudi Rusfort Kraghs klumme!”
Den fortæller, at politikerne har haft til hensigt at spare den trykte Kulturkalender væk i 2015 (og måske gør de det fra 2016)?

Det vil være lidt af en katastrofe, hvis det sker.

Kulturkalenderen er et fanstatisk gode for alle foreningerne, museer, biblioteket, teatre, spillesteder og forsamlingshuse – ja, alle os, der bruger den til at få vores arrangementer offentliggjort. Men også for alle kommunens borgere, som får oplysninger om alle de muligheder, de har for at deltage i kulturlivet rundt omkring i vores kommune. Så har jeg slet ikke nævnt turister og andre, der gæster kommunen.

Den trykte kalender er i dag frit tilgængelig for alle og kan tages ”med hjem”, så man kan tage den frem igen og igen og få genopfrisket alle arrangementerne i løbet af måneden.

I al den tid Kulturkalenderen har eksisteret, har en masse andre kommuner været misundelige på Svendborg Kommune over Kulturkalenderen, som Kulturelt Samråd igangsatte for over 10 år siden.

Det er en selvfølgelig en PR-udgift for kommunen,  – men der ligger også meget frivilligt arbejde bag. Hvis kalenderen kun skal udkomme digitalt i fremtiden, vil det være et stort tab for mangfoldigheden i kulturlivet og et stort informationstilbageskridt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php