Fyns Musikkontor goes international og er blevet til FMK.nu

22. oktober 2008


 

        
Fyns Musikkontor skifter nu navn til det mere internationalt lydende fmk.nu
Klik på det nye logo og besøg fmk.nu`s nye hjemmeside

-På et eller andet tidspunkt bliver vi nødt til at gøre noget, og det kan lige så godt blive NU, sagde chefen og smilede underfundigt. Og han havde selvfølgelig ret, det skal være NU. Det bliver det så.

Fordi tyskerne, englænderne, schweizerne, hollænderne og alle de andre har det en anelse svært med at skrive – og sige – ”www.fynsmusikkontor.dk”, specielt når de bare får det stavet i telefonen. Derfor ændres navnet for musikernes eget booking-bureau til det mere mundrette – og ikke mindst internationale fmk.NU.
Folkene på kontoret taler både fynsk, tysk og engelsk.
Fyns Musik Kontor er allerede, efter bare fem år i branchen, en seriøs spiller på det internationale marked. Et af bureauets hovednavne, Pink Floyd Project, skal til Tyskland og Schweiz i begyndelsen af 2009 for at spille en længere turne, og der er også indledt forhandlinger med engelske koncert-arrangører.

Det er en fjer i hatten for det fynske booking-bureau, og Jesper Nielsen (chefen med det underfundige smil), er sikker på, at det baner vejen for andre af kontorets kunstnere. Så der bliver taget store og afgørende skridt i de her dage.

Større armbevægelser – samme værdier.

Et af dem er altså at benytte lejligheden til at ændre navnet til fmk.NU. Det er nemmere at have med at gøre, det er nemmere at sige på stort set alle sprog, og så er det jo også lidt friskere i ”slawet”…

Ansvarsbevidsthed, handlekraft, faglig tilfredshed, samarbejde og kreativ tænkning har været de grundlæggende værdier i fem år, og det bliver de ved med at være. Netop de værdier har ført musikernes eget bureau frem til hvad det er i dag: et fynsk booking-bureau med internationale forbindelser. Det går kort sagt rigtig godt, og nu tages altså det næste skridt med fmk.NU.

Se de nye hjemmesider som nu er i luften:
www.fmk.nu
www.myspace.com/fmknu
www.shop.fmk.nu

Jesper Nielsen
Booking Manager / Agent
fmk.NU
Møllergade 24, 2. sal
DK-5700 Svendborg
Tlf +45 6280 0708
Dir +45 6322 2270
jesper@fmk.nu

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php