Ibrahim Electric indtager Svendborg

29. september 2014

Det originale og fandenivoldske band Ibrahim Electric er på plakaten i Giant Steps torsdag d. 2. oktober kl. 20.
www.giantsteps.dk

 

Giant Steps byder på koncert med sprængfarlige energiudladninger

 

Energisk, provokerende, originalt, kraftfuldt, frækt og fandenivoldsk festligt. Ibrahim Electric er i byen, og så bliver der gang i gaden med alt, hvad man kan ønske dig. Torsdag d. 2. oktober kl. 20 lander bandets tre musikere Jeppe Tuxen (Hammond B 3), Niclas Knudsen (guitar) samt Stefan Pasborg (trommer) i Svendborg, og Giant Steps tager imod på Arne B.

Når scenen indtages, springer der gnister fra et brændende bål, som ingen andre danske bands formår at antænde, for Ibrahim Electric sparker pedalen i bund og drøner derudaf, mens et vanvittigt psykedelisk sammensurium af funk, jazz, blues og retrorock tilsat et element af afrobeat blæser om ørerne. Det er dét, kombineret med en virtuositet og et totalt teknisk overskud, der gør trioen til et af de bedste liveacts herhjemme. Populariteten er da også vokset eksplosivt de seneste år uden for landets grænser, hvor de tre danske stjerner har optrådt i omkring 25 forskellige lande på 4 forskellige kontinenter, lige fra Shanghai til Vancouver, fra Monte Carlo til Moskva og fra Varanger til Casablanca. I 2012 udkom det syvende album, og de næste uger drager Ibrahim Electric, mere klar end nogensinde, på turné for at præsentere deres nye plade Rumours From Outer Space.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder





  - Få Dit arrangement med

Svendborg Rabbits



Blogroll





Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php