Ge9- Erhvervsnetværk for den kreative klasse på Sydfyn

23. august 2007

Hej Christian

Tak for invitationen til at være med på bloggen her. Sjovt initiativ!

Der sker en masse overalt i Svendborg – og mere er på vej!!!Et eksempel er netværket Ge9. Et udpluk af den kreative gruppe af mennesker har sat sig sammen – og vi har i dag et af landets mest spændende netværk: Ge9 – erhvervsnetværk for den kreative klasse på Sydfyn.
Netværket har i dag 70 medlemmer. Visionen er, at Ge9 vil gøre Sydfyn til Danmarks kreative hotspot – et moderne centrum for erhverv, udvikling og det gode liv. Intet mindre ;-)Netværkets medlemmer drømmer om en masse nye tiltag og projekter i Svendborg – eksempelvis er der pt. en gruppe, der arbejder på at etablere et Ge9-hus – et kontorhus med plads til nye store tanker. Men det vigtigste af alt er nok, at netværket er med til at sætte folk sammen i forskellige brancher, skabe kontakter og sammehold, så vi i fællesskab kan udvikle Svendborg – men så bestemt også se ud over byskiltet og trække forretning og opmærksomhed fra resten af verden. Hold evt øje med os på:
www.Ge9.dk

Julie Lindegaard – Formand Ge9
post@julielindegaard.dk

Tags:

2 svar til Ge9- Erhvervsnetværk for den kreative klasse på Sydfyn

 1. 20. juli 2009 at 16:41

  Så jeres indslag i avisen, og må virkelig give jer ret. Giv os et kultur hus i Svendborg, hvor alle vi kreative mennesker kan gå og arbejde sammen. Jeg syntes nemlig det er urimeligt at vi her fra sydfyn skal køre helt til Odense , for at være kreative. Jeg samt nogle veninder og min datter vi kører troligt til Odense kulturmaskinen, for at udleve vores kunstner drømme.
  Mange hilsner Connie Mogensen

 2. 4. august 2009 at 16:13

  Alene i Svendborg findes der i dag tre kontor fællesskaber for det kreative erhverv. De rummer fortrinvis virksomheder inden for mediebranchen; journalistik, kommunikation og PR, reklame, grafisk design og film. Så langt er vi nået siden Julie Lindegaard for et par år siden stod i spidsen for at sætte gang i udviklingen og interaktionen mellem aktører i det kreative erhverv og i netværket Ge9.

  At mediefolk er samlet under et tag, giver øget synlighed for den gruppe af kreative folk, og det betyder at det er blevet nemmere for det øvrige erhvervsliv af finde frem til deres samarbejdspartnere inden for PR, tekst, billeder, grafisk design og reklame, for blot at nævne nogle af de ydelser man finder samlet i de tre kontor fællesskaber i byen.

  Næste step er at finde lokaler, eller et hus, hvor vi kan samle en større skare kreative folk. Et hus i byen, hvor det traditionelle erhvervsliv finder deres leverandører både inden for konceptudvikling, PR, marketing, reklame, HR, kunst og design, samlet under et tag.

  Der er ingen tvivl om at det øvrige erhvervsliv kommer til at stille højere krav til netop disse fagområder og opleve at design, kunst og kommunikation, bliver en stadig vigtigere del af deres virksomhed og en del af konkurrencen med andre virksomheder. Derfor vil et hus for de kreative virksomheder i Svendborg være til gavn for både det udøvende kreative erhverv og for virksomheder, som gør brug af de kreatives ydelser – ikke at forglemme at et design/kunst/mediehus vil være et fyrtårn for det levende og kreative Sydfyn.

  Og ideen folder sig ud til også at kunne rumme workshops, undervisning og facilitering af møder, konferencer og foredrag. Måske endda en kulturcafe med events af forskellig karakter …

  Hilsen
  Mette Marie Stender
  Formand Ge9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php