Jazz iklædt funk og færøske folkemelodier

7. oktober 2014

Giant Steps kan torsdag aften d. 9. oktober præsentere den anerkendte færøske bassist Arnold Ludvig og hans sextet på Arne B.
www.giantsteps.dk

 

Den færøske bassist Arnold Ludvig besøger Svendborg med sin sextet

 

Det er et spændende mix af musikere fra både Færøerne, Færøerne, Frankrig og Danmark, der er på plakaten i Giant Steps torsdag d. 9. oktober kl. 20.

Kapelmesteren er den færøske bassist og komponist Arnold Ludwig, som har studeret musik i Reykjavík og Montreal. Han har modtaget priser og er blevet rost for sit instrumentale håndelag med en smukt båret tone på den båndløse bas. Ludvig har i mange år boet og optrådt rundt omkring i verden bl.a. i Danmark, hvor han slog sig ned i en længere periode og dannede sin faste sekstet Arnold Ludvig Sextet, der sidste år udgav debutalbummet Voyages. Et yderst interessant projekt, der har bragt orkesterlederen i fint selskab med etablerede og fremtrædende musikere,  og som alle forstår at tilføre Arnold Ludvigs maleriske og fængende kompositioner den helt rette stemning. Musikkens nordisk klingende udtryk er inspireret af færøske folkemelodier, men også en energisk funkjazz løber som en brændende ild gennem mange af numrene. Her er virkelig tale om et nyt fremragende bekendtskab – og man er simpelthen i knaldgodt selskab på hele bandets musikalske rejse.

 

Med på holdet er desuden Marko Martinovic: klaver, Alain Apaloo: guitar, Mariane Bitran: tværfløjte, Simon Spang-Hanssen: sax og Niclas Campagnol: trommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php