Spejdernes nye trailer. Den er go´

8. oktober 2014


(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Den er til en hel del andet end bare rygsække og soveposer

 

AF PER VINCENT

 

Fordi de altid er outdoor er de hardcore, og selv om spejdere godt kan klare sig med meget lidt, er det nu meget rart med en trailer.

Fynske Bank har givet et godt tilskud på 20.000 kr. til en ny trailer til Thurøspejderne, og her forleden blev den, i bogstavelig forstand, store check så overrakt. Thurø Sportens Venner har givet 5.000 kroner, resten har spejderne selv skaffet.

 

Det rullende maddepot
Men der er en anelse snyd med i billedet, for spejderne har haft traileren et stykke tid. Den var i hvert fald med på den store sommerlejr på Næsby Centret på Sjælland, og her opdagede de, hvor meget sådan en kan bruges til.

– En ting er, at den var rigtig fin at transportere udstyr og oppakning til Sjælland med, men den var også rigtig god at have på lejren, fortæller spejdernes kasserer Mette Bennedsen.

Traileren fungerede nemlig også som madvogn, den blev brugt til opbevaring og som depotrum og gjorde det i det hele taget nemmere for spejderne at være på lejr.

– Vi er rigtig glade for den, og uden de donationer vi fik, var det aldrig lykkedes. Så skulle vi tage pengene fra spejdernes aktiviteter, og det gør vi selvfølgelig ikke, understreger Mette Bennedsen.

 

Og så lige en opfordring: Thurøspejderne er omkring 60 børn og voksne og der mangler i den grad unge mennesker til at tage sig af lederfunktioner. Så hvis du kan lide at være outdoor, og derfor er hardcore, skal du bare skrive til mrb@simac.dk – det er Mette Bennedsen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php