Kulturel fredagsbar på Svendborg Bibliotek i november

25. oktober 2008


Svendborg Bibliotek åbner igen for kulturel fredagsbar. Første
gang bliver 07.11. med temaet: “Bøger skal opleves”

Fire fredage i november er der igen i år kulturel fredagsbar og cafe  på Svendborg Bibliotek.  Det sker med fire forskellige temaer indenfor litteratur, rejser, det etniske og slutter med spot på film.

Fredags cafe’n starter fredag d. 7. november med emnet “Bøger skal opleves”.
Her kan man dele sin læseoplevelse med andre med bl.a. at fortælle om en en god bog og måske bliver man inspireret til at læser bøger man ikke kender. Man kan også medbringe sine gamle eller nyere bøger og bytte med andre. Hvis man øsnker at deltage i en læsegruppe vil der også være mulighed for det.  Er man heldig kan man endvidere vinde billetter til Forums Bogmesse.

Fredagen efter d. 14.11. arrangerer biblioteket “Rejsemesse”. Hvor går rejsen hen og er det mon tiden at prøve noget nyt? Bl.a. DSB og Limpopo-rejser møder op og fortæller om deres destinationer. Det kommer til at handle om at blive inspireret, bl.a. af private, som møder op og fortæller om deres bedste rejsemål. Dertil kan man nyde eksotiske drinks.

Den efterfølgende fredag bevæger biblioteket sig over i Det etniske. Her vil der være debat, sang og live musik. Temaet er venskaber mellem mennesker med forskellig etnisk og kulturel baggrund. Man kan opleve en bred vifte af spændende underholdning, bl.a. Hip Hop fra Kosovo, mavedans og iransk musik fra Kiomars.

Den sidste fredagsbar i november har biblioteket spot på film på fyn. Her kan man bl.a. høre om Filmfyn og Art Study Sydfyn. Man kan bl.a. høre om det kreative potientiale på Sydfyn. Hvor kan erhvervsliv og uddannelsesmiljø få en positiv afsmitning på hinanden? Desuden kommer man på en mindre rejse gennem sydfynske filmlocations og i bibliotekets udstillingsrum kan man se udpluk af lokale unges egne film. Den “berømte” saxofonist og lokal-fynske musiker Morten Øberg spiller desuden live med band denne aften.

Alle fredage er der gratis adgang og det bliver muligt at få stillet både sult og tørst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php