Spændende dansk musik på Spil Dansk Dagen

28. oktober 2008


Giant steps
 præsenterer de to spændende komponister Camilla Dayyani
og Emil Hess på Spil Dansk Dagen torsdag 30. oktober på Arne B.


Den årlige Spil Dansk Dag markerer musikforeningen Giant Steps med et spændende makkerpar, som tæller den dansk-iranske sangerinde Camilla Dayyani samt en af landets fine, respekterede og meget aktive saxofonister Emil Hess.
 Inspireret af det melodiske materiale i den danske sangskat og i den amerikanske sangtradition har de sat musik til udvalgte digte af bl.a. H.C. Andersen, Sophus Clausen, Piet Hein, Tove Ditlevsen og Pia Taftdrup.
Fortællende og berigende tekster smelter sammen med de yderst velklingende, stilfærdige kompositioner og får forfatternes ord til at fremstå i et nyt lys.
 De to komponister har ganske enkelt begået en stribe musikalske perler, der går lige til hjertet. Ikke mindst i kraft af Dayyanis smukke sangstemme og Hess’ særdeles nænsomme, intense og lyriske spil. Et flot lille dansk værk med et stort D, og som passer perfekt til dagen, hvor dansk musik skal fejres 

Med sig har duoen den kendte pianist Jørgen Emborg, der efterhånden har virket i det danske musikliv mere end 30 år og har sat sit umiskendelige præg på  jazzscenen herhjemme med sin nordiske drømmende tone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php