Sydfyns Elforsynings brevkasse på mitsvendborg.dk

20. oktober 2014

Sydfyns Elforsyning besvarer spørgsmål fra læserne.

 

Jeg har hørt, at man kan købe SupportEnergi El og Naturgas hos SEF – hvad er det?

Som kunde hos SEF kan du vælge SupportEnergi og være med til at støtte din forening eller klub – efter dit valg. Og SupportEnergi er for alle. Støtten optjenes i takt med, at du anvender el og naturgas – du støtter med 2 øre/kWh el og 10 øre/m3 naturgas. Det bliver til en årlig støtte på ca. 100 kr. ved et elforbrug på 5.000 kWh og med 150 kr. årligt ved et naturgasforbrug på 1.500 m3. Helt konkret får du el og naturgas til attraktive priser. Den valgte klub, forening eller andet formål, du har valgt at støtte, får penge til fx træningstrøjer, redskaber eller andre aktiviteter. Med andre ord; alle vinder med SupportEnergi

 

Hvad er digitalt tv?        

Det er digitalt tv, når tv-signalet fremføres digitalt. Der sendes både et analogt og et digitalt signal samtidig. Almindelige tv-apparater kan kun forstå det analoge signal. Det er derfor nødvendigt, at dit fjernsyn har en såkaldt DVB-T modtager indbygget – som kan omdanne det digitale signal til et analogt signal. Har dit fjernsyn ikke en DVB-T modtager indbygget, så kan du købe modtageren som en ekstern boks, du tilkobler.

Det digitale signal er renset for ”støj”, så billedet fremstår mere klart og ”rent”. Jo større tv, jo tydeligere kan det forbedrede signal ses. Digitalt tv giver ligeledes mulighed for et bredere udbud af tv-kanaler.

 

Jeg mangler nogle kanaler på mit TV

Manglende kanaler kan i de fleste tilfælde afhjælpes ved at lave en ny kanalsøgning – søg både analogt og manuelt. Væsentligt at du undersøger, at du ikke har valgt en ’favoritliste’, så kun de kanaler vises. Følgende indstillinger kan indtastes:

Netværks-ID: 100
QUAM: 256
Symbolrate: 6875
Startfrekvens: 234

OBS: Landekoden skal på Samsung TV i nogle tilfælde ændres til Finland og på Smart TV til Holland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php