Musikalsk eventyr for børn og forældre

20. oktober 2014

 

Borgerforeningen – Kulturhus Svendborg præsenterer:

Timemachine
Lørdag den 25. oktober 2014 kl. 14.00


På Caspers 14 års fødselsdag går hans højeste ønske i opfyldelse. Han får den elektriske guitar han så længe har drømt og plaget om. Det er svært at spille på sådan en, men til sit store held kan han ved hjælp af sin nyerhvervede tidsmaskine(!), rejse tilbage til dengang det hele begyndte.

Sammen med Chuck Berry, Hank Marvin, Jimi Hendrix, Eddie Van Halen og alle de andre guitar-guruer skal han nok få det lært. En fascinerende, lærerig og meget underholdende rejse både for Casper og alle os andre.

Historien om Casper er en blanding af en koncert og et eventyr. En fortælling suppleret med masser af musikalske indslag.

På scenen vil TIMEMACHINE i et inferno af parykker, tøj, instrumenter og rock-rigtige attituder lede os igennem rockguitarens historie fra midt 50erne og til nu. En historie der på mange planer er en del af vores allasammens kulturelle baggrund.

Fortællingen om Casper, med underlæggende stemningsskabende lydkulisse, er pre-indtalt af skuespilleren Allan Klie, mens al musikken selvfølgelig vil blive opført live.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php