Tøjluksus loppemarked 07.12. i S.G.Hallen

6. december 2008


www.luksuslopperne.dk
Se TV2fyn indslag fra luksustøj loppemarkedet i august i Krøyers Pakhus

Har du en garderobe som bugner med tøj i den bedre kvalitets ende, så har du muligheden for at sælge ud i det helt rette forum. For 250 kroner  kan du nemlig leje en stand på tøjluksus loppemarkedet som afholdes i S.G.Hallen søndag 07. december

Inspireret af konceptet Trendsales, som er Danmarks største modebazar med køb, salg og bytte af mærketøj og designervarer med hovedparten som second-hand varer, løber arrangementet nu af stabelen for tredie gang i år i Svendborg.Sidste gang var i august i Krøyers pakhus, som var flot besøgt lige fra dørene gik op – det er nemlig med at være hurtig hvis man skal nå at finde de rigtig gode varer.
Initiativet er taget af Camilla Suna, Tina Nielsen og Herle Jarlgaard som alle er her fra Svendborg med en lidenskab for tøj i den bedre ende af kvalitets skalaen. De sælger ud fra egen garderobe, samt fra venner og bekendtes. Og nu har arrangementet altså vokset sig så stort, at man har været nødt til at finde større facilliteter til afviklingen.

På tøjluksus loppemarkedet, som koster 20 kroner at besøge, vil der være noget spændende at finde for både det ene som det andet køn.

Læs også: Tøj luksusloppemarked i Krøyers pakhus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php