Veronica Mortensen gæster Svendborg

20. oktober 2014

Giant Steps har inviteret sangerinden Veronica Mortensen til Svendborg nærmere bestemt Arne B torsdag aften d. 23. november.
www.giantsteps.dk

 

Giant Steps har en af landets bedste jazzsangerinder på plakaten

 

Med sin charmerende, ukrukkede tilgang til et iørefaldende jazzrepertoire har Veronica Mortensen gennem årene cementeret sin position som en af landets fineste sangerinder i sin generation. Stemmen er uanstrengt, varm og afslappet. Hun fortolker samtidig jazzens mere følsomme numre på fornemste vis og besidder en nærhed i foredraget, der er enestående. Nu bliver der mulighed at opleve sangerinden i Svendborg, når hun giver koncert i musikforeningen Giant Steps torsdag d. 23. november kl. 20.

 

Siden udgivelsen af den anmelderroste debutplade Pieces In A Puzzle er det blevet til en lang række koncerter i både ind- og udland deriblandt Sverige, Frankrig, Polen, Spanien, Grækenland og Thailand. Veronica Mortensen er netop nu aktuel med sin fjerde udgivelse Catching Waves, der hovedsaglig igen består af eget materiale –  en perlerække af meget melodiske jazzsange, som ved udgivelsen blev påskønnet med et legat fra DPA for indlevelsesrige kompositioner og tekster. Bag Veronica Mortensen står hendes faste hold, der tæller den anerkendte Århuspianist Mads Bærentzen samt de to eftertragtede  jazzguys Kristor Brødsgaard og Anton Eger på henholdsvis bas og trommer, begge kendt fra bl.a. JazzKamikaze.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php