Ny eventchef i Svendborg

22. oktober 2014

 

Fra Singapore til eventchef i Svendborg.

 

Hun er 48 år. Hun bor i Odense.  Hun har det seneste års tid arbejdet i Singapore.
1. januar 2015 sætter hun sig i stolen som den første eventchef i SvendborgEvent.
Anja Mia Haas er navnet.

 

Svendborgs nye eventchef kommer med både ledelseserfaring og lokalkendskab til det sydfynske område. Hun har i fem år været leder af Odense Rytme Center – i dag Kansas City – og har i ti år stået i spidsen for Odense Mødecenter og Kursuscenter.

Lokalkendskabet til Sydfyn har Anja Mia Haas fra jobbet som projektleder ved Naturturisme I/S. Her arbejdede hun bl.a. med de to turistprojekter ”Et øhav i Verdensklasse” samt ”Oplevelsesbaseret Kystturisme”.

 

– Så jeg kender det område, jeg nu i tæt samarbejde med en lang række mennesker, skal få sat på såvel Fyns- som Danmarkskortet – og gerne også på det europæiske landkort, siger Anja Mia Haas.

Netværk bliver et af kodeordene for den nye eventchef. Og det ser hun selv som en af sine spidskompetencer.

 

– Det har altid været min stærke side og noget jeg arbejder både intuitivt og professionelt med. Jeg har nemt ved kontakt med andre og en instinktiv tilgang til at hjælpe og skabe relationer. Jeg lever af at få erhvervslivet i tale og er bevidst om værdien af at inkludere og udvikle eksisterende netværk, siger Anja Mia Haas.

Som eventmager kan hun trække på sine erfaringer, da hun i fem år stod bag to-dages festivalen “Rock i Kongens Have” ligesom hun var medinitiativtager til Spot-Festival i Odense.

Den private eventchef holder af at bruge naturen aktivt. Det kan være løbeture, vandreture, kajak eller på motorcykel. Og så har hun sammen med de 50 andre medlemmer i Rosengård Vinlaug en ambition om ad åre at lave Danmarks bedste champagne.

 

Fakta om SvendborgEvent
SvendborgEvent er en forening med følgende partnere:
Shopping Svendborg, Svendborg Turistforening, Hotelgruppen og Beværterforeningen, Erhvervsforum Svendborg of Svendborg Kommune.

SvendborgEvent skal være med til at professionalisere og koordinere eksisterende aktiviteter samt tiltrække nye. SvendborgEvent skal øge udbyttet af de mange aktiviteter og events. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php