Jazz og verdensmusik i skøn forening

27. oktober 2014

Saxofonisten og kapelmesteren Katrine Suwalski byder på musik fra en anden verden torsdag d. 30. oktober kl. 20 i musikforeningen Giant Steps.
www.giantsteps.dk

 

Giant Steps præsenterer Katrine Suwalski Another World på årets Spil Dansk Dag

 

Tenorsaxofonisten og  komponisten Katrine Suwalski har figureret i det danske world- og jazzmiljø de sidste 20 år, men er stadig fuld af saft og kraft. Ikke mindst i selskab med sit eget superband Another World. Og det har kapelmesteren været i ganske mange år. Ikke så sært for her jongleres med følsomhed, nærvær og spræl, så man frydes. Her stortrives jazzen og den afrikanske musik side om side – og ud strømmer både glæde og melankoli.

 

Torsdag d. 30. oktober kl. 20 inviterer Giant Steps inden for på Arne B til denne inciterende oplevelse. På alle måder opløftende musik, der gør én varm om hjertet. Benita Haastrup bag trommerne og den ghanesiske troldmand Ayi Solomon tryllende med sine mange slagtøjsinstrumenter supplerer hinanden perfekt. Lis Wessbergs trombone tilføjer sjæl og glød. Pianisten Rikke Schelde og bassisten Jens Skou Olsens overskud og indbyrdes fortrolighed  fremhæver Suwalskis indsmigrende kompositioner på smukkeste vis. Årets Spil Dansk Dag er således lagt i de allerbedste hænder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php