HARDER*S sætter ind mod stoffer i koncertmiljøet

28. oktober 2014

 

Når Harder*s fredag den 31. Oktober byder publikum velkommen til koncert med Freja Kirk og Julias Moon vil spillestedet sætte ekstra fokus på kampagnen Music Against Drugs. Med information og give-aways vil Harder*s  gøre det helt klart, at stoffer og musik ikke hører sammen

 

Spillestedet Harder*s har i de seneste 6 år været en del af indsatsen Music Against Drugs, som er iværksat af Sundhedsstyrelsen og Dansk Live. I år tager spillestedet yderligere et skridt og har meldt sig som ”Full volume”-partner i kampagnen.

– For os handler det om, at vi tydeligt får markeret vores standpunkt om, at stoffer er noget skidt, og at det ikke er acceptabelt hverken hos os eller i musikmiljøet generelt. Vi vil gerne informere vores publikum om, hvor skadeligt det er at tage stoffer, og at de desuden går glip af den gode musikoplevelse, hvis de er helt væk i en rus, siger Jan Rolfsted der er Bestyrelses formand hos foreningen Rytmisk Råstof der driver Spillestedet Harder*s

 

Til koncerten den 31. Oktober vil budskabet være ekstra synligt på spillestedet, og der vil blive uddelt blandt andet postkort og statement-armbånd med teksten ”Music Against Drugs”, som giver publikum mulighed for selv at markere deres holdning.

 

Alle medarbejdere bakker op
Som en del af den ekstra indsats mod stoffer har alle medarbejdere på Harder*s fået information om tankerne bag Music Against Drugs-kampagnen og om stoffer generelt. Alle bakker op og er engagerede omkring budskabet, som de også selv bærer i form af blandt andet t-shirts og nøglesnore.

– Ingen skal forlade Harder*s og være i tvivl om, hvad vores holdning er. Vi accepterer ikke nogen former for stoffer, og vi vil gerne signalere, at stoffer er en dårlig ide. Både for folks egen skyld – og for musikkens, siger Formanden.

 

Del af landsdækkende kampagne
Mange vil kende Music Against Drugs-kampagnen fra årets festivaler, hvor store bannere med halve sangtekster har sat fokus på budskabet: ”Du oplever kun det halve, når du er helt væk. Skru ned for rusen og op for musikken”. Her i efteråret kører kampagnen på godt 40 spillesteder landet over, hvoraf 5 – ligesom Spillestedet Harder*s – har forpligtiget sig til en ekstra indsats.

– I musikbranchen har vi en mulighed for at påvirke vores unge publikum, ved at gå forrest i indsatsen mod stoffer, og det er vigtigt at vi benytter os af det. Vi har brug for – og er meget glade for – denne opbakning fra spillestederne, da vi i Dansk Live med årets kampagne, gerne vil medvirke til, at ingen går hjem med halve, glemte eller uheldige koncertoplevelser, fordi de er helt væk i en rus, siger Jakob Brixvold fra Dansk Live.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php