Radio Diablo får flere lyttere


30. oktober 2014

 

Ny Gallup radioanalyse viser, at flere lytter til lokalradio

 

De Sydfynske lyttere vælger i stadig stigende grad at blive opdateret på nyheder, information, underholdning og god musik fra deres lokale radiostation. I den seneste lyttermåling (Gallups Lokalradio Index 2-3 Kvartal 2014), går Radio Diablo frem i antallet af unikke lyttere, og samtidig ses en væsentlig forlængelse af lyttetiden. I praksis betyder det, at både flere nu lytter til hele Sydfyns radio, men at hver lytter også hører radioen i længere tid, hvorved den samlede lytning altså er pænt vokset.


 

Programchef ved Radio Diablo, Danny Fobian, er glad for resultatet, som han mener, er lytternes honorering af en række nye initiativer.
– Vi har øget fokus på de gode traditioner i radioudsendelserne, men samtidig tilføjet mere nerve, liv og lokal forankring. Jeg noterer med stor tilfredshed, at vores styrkelse af morgenfladen, og en generel opprioritering af lokalt kultur- og nyhedsstof, er faldet i lytternes smag. Vi vil forsætte ad samme vej og uden at afsløre for meget, kan jeg godt fortælle, at fremtiden byder på rigtig mange live-transmissioner fra hele Sydfyn, siger Danny Fobian.

Selskabet bag den populære radiokanal driver også radiostationen Radio Alfa, der også har opnået fine resultater i den seneste Gallup radioanalyse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php