Hvad er en spændende og levende bymidte?

5. november 2008

Bruno Hansen byrådsmedlem fra SF, opfordrer på www.svendborgbloggen.dk til en åben debat under temaet: “Hvad er en spændende og levende bymidte?”
Det sker på baggrund af den netop udsendte detailhandelsanalyse for Svendborg Kommune 2008 hvor Svendborg står foran store udfordringer i den regionale konkurrence på især udsalgsvarehandlen.

I følge analysen, som mitsvendborg gav læserne et dybere indblik i med indlægget Detailhandelsanalyse giver Svendborg udfordringer, står Odense som en stærk konkurrent på udsalgsvarehandlen med et breddere og mere specialiceret udvalg i detailhandelsvarer. Samtidig er man i den sydøstlige del af Odense igang med store udvidelser af Rosengårdscentret, samt med nyopførelsen af danmarks største IKEA bolighus, med en forventning om op mod 1,5 millioner årlige kunder gennem kasseapparaterne.

Bruno Hansen opfordrer i sit indlæg til tæt dialog mellem kommunens kultur- og planlægningsforvaltning og byens to handelsstandsforeninger Shopping Svendborg og Erhvervsforum Svendborg. De opfordres til at finde en fælles kurs med en retning for byudviklingen, som er rustet til konkurrencen fra Odense.

Læs Bruno Hansens opfordring til en åben debat om emnet, og deltag i debatten her: Frit Forum

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.com

Et svar til Hvad er en spændende og levende bymidte?

  1. Henning
    5. november 2008 at 15:00

    God overskrift, for det har vi sandelig brug for en debat om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php