Giant Steps – nu på kunstmuseum

5. november 2008


www.giantsteps.dk

Giant Steps præsenterer søndag eftermiddag d. 9. november kl. 15.00 for første gang nogensinde en kombination af musik og kunst.
I forbindelse med udstillingen Sydfynske kunstnere inviteres publikum indenfor i byens gamle, fine kunstbygning SAK for at opleve en ganske utraditionel koncertform.
 

Svendborgs mange musik- og kunstpublikummer kan glæde sig til dette helt nye  spændende tilbud, hvor fire stærke lokale musikere indenfor både det klassiske og rytmiske område byder indenfor til en visuel musikalsk billedvandring.

Firkløveret består af Anette Gøl: harpe, Peter Skumme: keyboards, Peter Bendtsen: guitar/bas og endelig Claus Bjerregaard: slagtøj. 

Med hver deres temperamenter sprænges alle sædvanlige rammer, når de én for én i eget udstillingslokale kaster sig ud i et hav af både smukke, kradsende, eftertænksomme, boblende, finurlige samt stemningsfulde klange og rytmer. Inspireret fra malerier, skulpturer, tegninger, grafik og installationer skabes på stedet et helt igennem originalt lydtæppe, som denne ene eftermiddag i november ganske givet vil pakke SAK ind til ukendelighed.  

De fire medvirkende har alle en lang karriere bag sig som musikere, komponister og undervisere –ligesom de har stået i spidsen for adskillige kreative og udfordrende projekter gennem årene. 

Projektet, som er døbt MuSIKSAK, er støttet af Kunstrådet. Her har man fundet projektet så interessant og fornyende, at Giant Steps har fået en ekstra pose penge til netop dette arrangement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php