I en remote by som Svendborg..

27. august 2007

Først og fremmest stor ros til Christian jensen for hans fremragende initiativ til denne blog. I en remote by som Svendborg er det utrolig vigtigt at få nye firmaer til byen og/eller holde på de eksisterende. Efter min mening skal Man strække sig meget langt for at skabe de allerbedste rammer for såvel nye og gamle virksomheder.
Dette kræver at vores erhvervsråd er 100 % på stikkerne og bruger den nødvendige tid på at servicere nye som gamle virksomheder. Alt for mange gange har Man hørt om ventetider på byggetilladelser, problemer med at henvise grunde, stivnakkede ubøjelige regler osv. Som bruger af A9 er det facinerende at følge de forskellige byers kamp om nye virksomheder. Nye, store som små virksomheder, blomstrer op i specielt Ringe og Odense. Hvor er Svendborg henne i dette kapløb? og har Man først tænkt sig at melde sig ind i kampen når løbet er kørt?
Man har alle muligheder for at knytte industriområderne på den nye motorvej og med meget korte behandlingstider, men jeg føler lidt at tiden istedet bliver brugt på at arrangere filmfest og tænke på hvad der skal ske på havnen. Tag nu fat erhvervsråd og vær klar. Brug fortiden som dyre lærepenge.
God vind

Anders Holse
Rønne Alle`
Svendborg

Tags: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php