Print selv din hverdags-reservedele

23. januar 2015

Otto Wikkelsøe er pensioneret grafiker og programmør. Han har bl.a. været med til at integrere ny grafisk teknologi hos Bondes Bogtryk, Scandinavia og Spies Rejser.

 

Få et kig ind i en ikke fjern fremtid fuld af hjemmeprintede brugsgenstande, når Otto Wikkelsø viser hvordan du selv anvender den nye 3D-print-teknologi.

 

Otto Wikkelsø er forhenværende professionel teknologinørd. Som uddannet grafiker og programmør med en stor nysgerrighed på de nyeste digitale muligheder indenfor hans fag, har han gennem et langt arbejdsliv fungeret som teknologisk bølgebryder i trykkeribranchen. Ifølge Otto Wikkelsø og mange andre eksperter hedder den næste bølge 3D-print, og den er allerede over os! I de kommende uger kan man på tre forskellige afdelinger af Svendborg Bibliotek få en grundig indføring i hvordan teknologien fungerer, hvilke programmer og materialer man gratis eller billigt kan skaffe sig og ikke mindst hvilke genstande vi selv kan printe derhjemme.

 

Madkasser, legetøj og beslag til køkkenlågen
Ifølge Otto Wikkelsø bliver en 3D- printer indenfor de næste 3 – 5 år en ligeså almindelig del af en almindelig husstands dagligdags maskinpark som en vinkelsliber eller en ismaskine er det i dag. Han spår, at udviklingen går så stærkt, at teknologien meget snart vil være både til at beherske og købe for helt almindelige mennesker. Allerede nu stiller producenterne vejledning, designs og materialer til rådighed som er gratis tilgængelige på nettet. I sine workshops på Svendborg-, Landet- og Gudme Bibliotek giver Otto Wikkelsø tips til ufarlige materialer man allerede nu kan bruge til at printe sin egen unikke madkasse, beslag eller hjemmedesignede legetøjsfigurer i plast og metal. Alle tre workshops foregår 16.00 – 18.00, så tech-interesserede i alle aldre kan deltage og tage hul på en fremtid i 3-D.

 

Otto Wikkelsø introducerer til 3D-printere:

Tirsdag d. 27. januar kl. 16.00 – 18.00 på Landet Bibliotek
Torsdag d. 29. januar kl. 16.00 – 18.00 på Gudme Bibliotek
Tirsdag d. 10. marts kl. 16.00 – 18.00 på Svendborg Bibliotek

 

Arrangementerne er gratis – mød bare op

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php