Teater med gode grin og dejlige dukker

29. januar 2015

 

Biblioteket præsenterer teater om de små for de små, når Gubben og Æslet indtager Skovbyhus


 

Prinsessen er forkølet, fugleungen er næbbet og det lille lam er blevet væk. Men heldigvis er den gamle mand og hans kloge æsel på pletten – klar til at tage alle kneb i brug for at hjælpe!
Olsens Teater er kendt for sjove rim, gode grin, sine livfulde træklodsdukker i glade farver. Svendborg Bibliotek præsenterer nu deres seneste forestilling for de 2-5 årige torsdag den 19. februar. Varighed ca. 30 minutter.

Gratis billetter
 Fra den 5. februar kan der hentes gratis billetter på bibliotekets hjemmeside www.svendborgbibliotek.dk til den åbne familieforestilling i Skovbyhus i Byparken, hvor de allermindste og deres voksne kan opleve Gubben, Æslet, Prinsessen og de andre herlige figurer. Svendborgbørn i dagplejer og daginstitutioner får også mulighed for at opleve den dejlige dukke-forestilling sammen, når Olsens Teater lægger vejen forbi til et par børnehave-forestillinger som også er arrangeret af Svendborg Bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php