Hul i vejen – skriv til kommunen

30. januar 2015

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Meld huller i vejen – Snemand Frost og Frøken Tø er hårde ved asfalten i Svendborg Kommune

 

Vintervejret med skiftevis frost, meget vand og tø tærer på asfalten i Svendborg Kommune. Lappearbejdet kører som altid året rundt, men med borgernes hjælp kan vi gøre det endnu bedre. 

 

– Gennem de seneste par år har det været muligt at melde huller i vejen over vores hjemmeside. Den mulighed har rigtig mange borgere benyttet sig af, og det er en stor hjælp for os – det er jo borgerne som først lægger mærke til de nye huller, fortæller vejingeniør Helle Mærsk fra Center for Ejendomme og Teknisk Service, Svendborg Kommune.

 

– Vi vil derfor gerne opfordre alle borgere til at komme på banen og melde hullerne ind via vores hjemmeside, fordi vejret lige nu er ekstra hårdt ved asfalten og giver endnu flere huller end sædvanligt. Det er muligt at uploade et billede, hvor man kan se hullet og det vil være en stor hjælp, hvis man også kan se noget af omgivelserne, fx placeringen i forhold til et hus, fortsætter Helle Mærsk og tilføjer, at jo mere præcise tippene er, jo hurtigere kan problemet løses.

 

Når Svendborg Kommune får et praj om huller i vejen, sendes der besked til entreprenøren, der sørger for at udbedre skaden. Det sker dog kun, hvis der er tale om huller på de offentlige kommunale veje, idet Vejdirektoratet har ansvaret for statsvejene, mens de enkelte vejejere har ansvaret for de private fællesveje.

Se formular på kommunens hjemmeside:

http://www.svendborg.dk/borger/park-vej-og-trafik/fejl-paa-veje-og-stier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php