GOG og Svendborg indgår samarbejde

12. februar 2015

Det var to glade mænd, der satte deres underskrifter på en samarbejdsaftale i week-enden i GOG Arena.
(Foto: Mads Claus Rasmussen)

 

Borgmester Lars Erik Hornemann, Svendborg, og Kasper Jørgensen, spillende direktør for GOG, har lavet en god aftale. Aftalen betyder, at de to parter frem til sommerferien 2015 indgår et samarbejde, hvor GOG bl.a. stiller spillere til rådighed til skolerne i Svendborg Kommune. Det betyder, at skolerne i idrætstimerne kan få besøg af to spillere fra GOG, der viser forskellige håndboldøvelser og fortælle om at være håndboldspiller.

 

Svendborg Kommune får som modydelse mulighed for at blive synlig sammen med Gods andre samarbejdspartnere. Det sker bl.a. gennem en gulvreklame indenfor i GOG Arena, udenfor GOG Arena på hallens gavl ligesom Svendborg Kommune bliver profileret i kampprogrammer, GOG Avisens samt på Gods hjemmeside.

 

– Jeg glæder mig over aftalen. Den er med til at vise, at vi som kommune også støtter nogle af de idrætsfyrtårne, som vi har i Svendborg Kommune. Samtidig kan vi også trække på Gods viden bl.a. i forhold til træning, som kan komme vores skoler til gavn, siger Lars Erik Hornemann.

Samme positive toner lyder fra GOG-direktør Kasper Jørgensen.

 

– Vi er glade for at Svendborg Kommune bliver en del af vores stadig større netværk af samarbejdspartnere. Det viser, at Svendborg Kommune også gerne vil bakke op om det arbejde vi laver i GOG. Ligesom vi selvfølgelig gerne vil være en god samarbejdspartner i forhold til kommunen, siger Kasper Jørgensen.

Aftalen mellem de to parter skal genforhandles til sommerferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php