Folkemusik fra Shetlandsøerne på Hansted

24. november 2008

 Præsenterer:


Jenna Reid – ungt folkemusiktalent fra Shetlandsøerne
Arrangeret af:

www.folkforfolk.dk

Jenna Reid på You Tube


25.11. på Hansted
Jenna Reid

Denne unge violinist og sanger fra Shetlandsøerne er et af Skotlands helt store talenter indenfor folkemusikken. Hun startede som 9 årig på violinen og var allerede som 13 årig vinder af den Shetlandske “
Young Fiddler of the Year” konkurrence. Siden har hun spillet en masse vidunderlig musik, senest med to soloalbums, og har været med til at markere Shetlands øerne som et af de helt centrale steder for nordisk folkemusik.Jenna Reid: vokal, violin. Bethany Reid: piano, violin, vokal. Kevin Mackenzie: guitar Duncan Lyall: kontrabas. James Thomson: fløjte. Iain Sandilands: percussion. Entré 60/90 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php