Det må gerne være ligesom en boomerang

21. februar 2015


John Storm Hansen og Karl Ejnar Nielsen er klar til montere reoler og skuffer i erhvervsbiler. 
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Biler er ikke bare biler. Der hører mere med. Udvikling for eksempel.

 

AF PER VINCENT

 

De står ikke stille i firmaet på Rytterhaven, hele tiden kigger de sig omkring efter nye muligheder, og tilbuddene til kunderne bliver flere og flere. De er kommet langt, siden det begyndte i en nedlagt salatfabrik på Nyborgvej med seks biler i en carport.

 

Nu er de to om det
– Vi vil være en butik, folk lægger mærke til, vi vil være et navn, der huskes. Det opnår vi ved at gøre tingene ordentligt.

Så klar er meldingen fra John Storm Hansen og Karl Ejnar Nielsen, indehavere af K.E. Automobiler ApS, begge to med stor rutine og mange års erfaring i bilbranchen. Karl Ejnar Nielsen lægger navn til firmaet, det var ham, der begyndte det hele i 1982 på Nyborgvej, og i 1989 flyttede han så til Rytterhaven.
John Storm Hansen kom til sidste år, hvor han købte halvdelen af selskabet. Inden da var han hos Toyota i Faaborg i 21 år, så de ved, hvad de taler om, når det drejer sig om biler.

 

Montageværkstedet
De to ejere og deres otte medarbejdere går ikke af vejen for noget, og de kan reparere alle mærker, fordi de kender specifikationerne og kravene for hvert enkelt bilmærke.

– Alle er hele tiden under uddannelse, lige for tiden er en af svendene i gang med et kursus, der varer to år, og det er med til at løfte kompetencerne på hele værkstedet, siger John Storm Hansen.

Og kompetencer er der brug for, når K.E. Automobiler ApS er ved at udvikle sig til at være mere end bare brugtvognshandel og et solidt værksted.

– Erhvervsbiler er et stigende marked, og vi har valgt at gå et skridt videre. I et helt nyt samarbejde med Raaco kan vi nu lave hele indretningen og montagen af erhvervsbilerne, altså reoler, skuffer, kasser, alt hvad man kan forestille sig, der er brug for, plus det ekstraordinære. Vi er de eneste, der har et egentligt montageværksted, forklarer John Storm Hansen.

 

Trailere til alle formål
Det engelske I for Williams fremstiller trailere, og de forhandles også på Rytterhaven. Det er nyt på Fyn, og de særlige trailere henvender sig direkte til erhvervslivet.

– De kan fås i alle former som bokse med vippelad og tiplad, med lad eller som heste- og kreaturtrailere, der er faktisk ingen grænser, og vi har dem holdende, så kunderne kan se dem, siger Karl Ejnar Nielsen.

– Geografisk ligger vi et godt sted, det passer fint med vores offensiv på erhvervsmarkedet, vi har berøringsfladen, og så har vi forstand på det, smiler John Storm Hansen.

K.E. Automobilers logo er en boomerang. Det skal signalere, at tilfredse kunder kommer tilbage igen og igen, og meget tyder på, at det gør de. Det går hele tiden fremad på Rytterhaven.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php