Giant Steps viser vej til Odessa

25. november 2008


Kapelmester Stefan Pasborg er dobbelt vinder ved Danish Music Awards 2004 og står 
spidsen for Odessa 5 som kan opleves på Arne B torsdag 27.11.

www.giantsteps.dk

Torsdag 27.11. kl.20:00 på Arne B.
Tag en håndfuld original-kompositioner og tilsæt en knivspids Duke Ellington. Tilføj én teskefuld danske folkeviser, et drys balkan samt en spiseskefuld New Orleans, og pift det hele op med elementer fra afro, avantgarde og hed swing. Det er denne smeltedigel af forskellige musikkulturer sammensat af nogle af Danmarks fremtrædende unge jazzmusikere, som gør Giant Steps’ ugentlige koncertnavn Odessa 5 til en oplevelse ud over det sædvanlige.  

Der er hverken tale om et ordinært hornorkester eller et traditionelt repertoire, men derimod fem individualister som igennem diverse platforme kompromisløst går uden om alle koncepter og konventioner. Kapelmester Stefan Pasborg er dobbelt vinder ved Danish Music Awards 2004 og er i øjeblikket et af de varmeste trommeslagere på den danske jazzscene, hvor også den resterende del af bandet, i bl.a. DR Big Band, New Jungle Orchestra, Ibrahim Electric og Wonderbrazz, har gjort mere end almindeligt opmærksom på sig selv.  

Koncerten finder sted på Arne B torsdag aften d. 27. november – og de medvirkende foruden Pasborg er: Jonas Müller: cornet, klaver, Jakob Munck: sousaphone, trombone , Anders Banke: klarinet, sax og Mads Hyhne: trombone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php