Svendborg Kommune inviterer til gratis basketball

19. februar 2015

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Torsdag den 26. feb. kl. 19.00 inviterer Svendborg Kommune i samarbejde med Svendborg Rabbits alle borgere til gratis basketball i Idrætshallen på Ryttervej i Svendborg.

Her møder de lokale ”kaniner” Svendborg Rabbits det nordsjællandske hold Værløse BK.

Kampen er samtidig anledning til at Svendborg Kommune og Rabbits officielt underskriver en samarbejdsaftale, der løber frem til sommerferien. Aftalen betyder, at Svendborg Rabbits bl.a. stiller spillere til rådighed til skolerne i Svendborg Kommune. Det betyder, at skolerne i idrætstimerne kan få besøg af to spillere fra Svendborg Rabbits, der viser forskellige basketball-øvelser og fortælle om at være basketballspiller.

Svendborg Kommune får som modydelse mulighed for at blive synlig sammen med Svendborg Rabbits’  andre samarbejdspartnere. Det sker bl.a. gennem en 18 meter lang bannerreklame i Idrætshallen, ligesom Svendborg Kommune bliver profileret i kampprogrammerne forud for Rabbits kampe.

– Jeg glæder mig over aftalen. Den er med til at vise, at vi som kommune også støtter nogle af de idrætsfyrtårne, som vi har i Svendborg Kommune. Samtidig kan vi også trække på Svendborg Rabbits viden omkring træningsmetoder, ligesom vores skoler får mulighed for at få besøg af spillerne fra Rabbits, siger borgmester Lars Erik Hornemann, Svendborg Kommune.

Samme positive toner lyder fra Svendborg Rabbits-direktør Troels Mortensen.

– Vi er glade for at Svendborg Kommune bliver en del af vores stadig større netværk af samarbejdspartnere. Det viser, at Svendborg Kommune også gerne vil bakke op om det arbejde vi laver i Svendborg Rabbits. Ligesom vi selvfølgelig gerne vil være en god samarbejdspartner i forhold til kommunen, siger Troels Mortensen.

– Samtidig er jeg glad for, at Svendborg Kommune har valgt at invitere kommunens borgere til basketball på torsdag. Jeg er sikker en fyldt idrætshal vil være med til at skabe ekstra gejst og humør hos spillerne, tilføjer Rabbits-direktøren.

Aftalen mellem de to parter skal genforhandles til sommerferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php