Dansk sangerinde omgivet af inciterende og farverige rytmer

23. februar 2015

Rikke Lie Group er på programmet torsdag aften d. 26. februar i musikforeningen Giant Steps
www.giantsteps.dk

 

Giant Steps byder på spændende dansk-afrikansk samarbejde

 

For første gang nogensinde præsenterer Giant Steps den spændende københavnske sangerinde og sangskriver Rikke Lie, der på organisk troværdig vis formår at sammensmelte tre vidt forskellige elementer – nemlig nutidig vokaljazz og singer/songwriting krydret med traditionel afrikansk instrumentering og sound.
Det sker torsdag d. 26. februar, hvor Rikke Lie Group giver koncert på foreningens faste spillested  Arne B.

 

I 2014 udkom det anmelderroste album Colour Of My Time med sange, som bevæger sig i et smukt, raffineret poetisk univers iblandet råswingende grooves. Rikke Lie har gennem mange år været yderst aktiv i det afrikanske musikmiljø i Danmark, og hendes band består da også af velkendte musikere herfra, bl.a. den uforlignelige gambianske koraspiller Dawda Jobarteh og den virtuose bassist Isildo Novela fra Mozambique. En perfekt musikalsk baggrund til de iørefaldende sange. Teksterne kredser om livets foranderlighed og rummer et menneskekærligt budskab, der understøttes af den varme, sjælfulde vokal og spilleglæden fra de fire gedigne musikere.

 

De to øvrige musikere er Preben Carlsen: guitar og Niclas Campagnol: trommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php