SHAKE rocker Arne B på fredag

24. februar 2015

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Rapkæftet rocktrio tager publikum med på en rejse i rockhistorien

 

Fredag den 27.februar indtager rock-trioen SHAKE spillestedet Arne B. Og der bliver knald på, garanterer såvel restauratøren som bandet selv. SHAKE har nemlig ry for at give publikum en på opleveren med et ret så autentisk rock ’n roll-drive uden så mange dikkedarer.

Tre gamle kendinge fra musiklivet i byen, henholdsvis Ole Dorf på bas/vokal, Per Vincent på trommer og Christian Jensen på guitar og vokal, har dykket dybt i de gamle rock-gemmer, og fundet det bedste frem fra det store rock `n roll varekatalog gennem de sidste 60 år. Gæsterne tages med på en rejse sammen fra ”the early years” med Elvis Presley, Little Richard og Bill Hayley over 60érne og 70érnes Creedence Clearwater, ZZ Top og Thin Lizzy, til 80érne og 90érnes U2, Georgia Satellites og Bryan Adams.

 

Koncerten med SHAKE starter kl.21:30, og der er fri entre’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php