Gå ikke glip af Krimimessen – dét ville være en forbrydelse!

24. februar 2015

 

Tag med biblioteket på en (u)hyggelig tur til Krimimessen i Horsens
På Svendborg Biblioteks læses der krimier som aldrig før, og der er intet der tyder på at interessen for krimier er nedadgående. Derfor inviterer biblioteket også i år, alle krimilæsere til en spændende tur til årets til Krimimesse i Horsens nedlagte statsfængsel.

Mød både danske og udenlandske krimiforfattere
Den årlige krimimesse er et tilløbsstykke for krimifans og –forfattere fra ind- og udland. Blandt deltagerne i år er navne som Craig Russell, Ann Cleeves, Michael Katz Krefeldt, Agnete Friis og prisvinderen Thomas Rydahl.  Traditionen tro byder eftermiddagen på den morsomme forelæsning i Skurkologi, men er du mere interesseret i at gøre en god handel, får du rig mulighed for det blandt forlagenes mange gode messetilbud. Flere gange i løbet af lørdagen er der rundvisninger i Fængselsmuseet, og rygtet vil vide, at det er en tur, man ikke bør snyde dig selv for.


Bus fra biblioteket
Turen, som arrangeres i samarbejde med Odense Centralbibliotek, er en heldagstur. Bussen kører fra Svendborg Bibliotek kl.8.00 lørdag d.21. marts og er tilbage ca kl.19.30 lørdag aften. Der bydes på en lettere forplejning samt krimiquiz undervejs. Arrangørerne opfordrer til, at du klæder dig varmt på, der er koldt i fængslet. Frokosten kan købes i Fængselscaféen.

Krimimesse i det gamle Horsens Statsfængsel
Afgang fra Svendborg Bibliotek lørdag d. 21. marts kl. 8.00.
Retur til Svendborg Bibliotek ca. kl. 19.30.

Billet: kr 250 som dækker transport t/r, entré til Krimimessen.  Der gives rabat til medlemmer af Nysgerrig Fyn.
Billetter købes på Svendborg Bibliotek eller på www.svendborgbibliotek.dk

Se programmet på www.krimimessen.dk  og sammensæt selv din egen spændende krimi- lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php