SEF er ny sponsor i FC Svendborg

17. marts 2015

Når Jonas Thorup, Bakery Bojang og Jonas Hvilsom tørner ud for FC Svendborg i forårspremieren den 29. marts mod FC Sydvest på Fynske Bank Arena – Høje Bøge, er det med SEF.dk logo på front af spilletrøjen.

 

Ind til udgangen af 2015 vil VIP-loungen på Fynske Bank Arena – Høje Bøge stadion hedde SEF-Lounge. Det er blot et af elementerne i sponsoraftalen mellem Sydfyns Elforsyning og FC Svendborg.

 

Stor synlighed, nye aktiviteter og netværksmuligheder. Det er baggrunden for, at SEF netop har tegnet en et-årig sponsoraftale med Sydfyns førende fodboldklub.

– Vi skyder det nye samarbejde i gang, når FC Svendborg præsenterer forårets spillere i SEF’s domicil mandag den 23. marts, fortæller Claus Holm Andersen, der glæder sig til at slå dørene op og invitere indenfor i Vores Lys. 

For Claus Holm Andersen, der er Kunde- og markedschef i SEF er spillerpræsentationen også en rigtig god lejlighed til at hilse på FC Svendborgs øvrige sponsorer, som er inviteret med til spillerpræsentationen.

– Det er stærkt, at så mange virksomheder står sammen om fodbolden på Sydfyn, og i SEF forventer vi et udbytterigt samarbejde, siger Claus Holm Andersen.

Også hos FC Svendborg er der tilfredshed at spore med den nye sponsoraftale.

– For en fodboldklub med ambitioner har det afgørende betydning, når store lokale virksomheder som SEF vil være med til at støtte op om vores arbejde, siger Adam Ringsby Brandt, der er bestyrelsesformand i FC Svendborg.

 

Synlighed på Høje Bøge
Som en del af sponsoratet skifter VIP-loungen på Høje Bøge navn til SEF-Loungen – og det nye navn vil for alvor blive indviet på årets første kamp søndag den 29. marts, hvor SEF også er på spillertrøjerne.

– FC Svendborg spiller mod FC Sydvest 05 fra Tønder kl. 13.00, og i den forbindelse er SEF kampsponsor. Vi vil være til stede under hele kampen, og jeg lover, vi er til at få øje på, fortæller Claus Holm Andersen.

Alle skal være velkomne til at stille spørgsmål om alt det, der handler om energi, ligesom det er muligt at tilmelde sig SupportEnergi og derigennem støtte SFB via sit el- og naturgasforbrug.

 

Netværk og lokalt engagement
Det nye sponsorat er blot det seneste skridt på vejen til øget lokalt engagement og involvering.

– Vi har de seneste måneder indgået sponsoraftaler med fx GOG og Svendborg Rabbits, og denne gang var turen kommet til fodbolden, som vi anser for at være en populær sport i det sydfynske område, forklarer Claus Holm Andersen, der også ser frem til at deltage i FC Svendborgs erhvervsnetværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php