Ejerskifte i kælderen på Hansted

26. marts 2015

Nicolai Junge Villebro (tv) takker af efter otte år på Hansted
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Vagtskifte på Hansted

 

Nicolai Junge Villebro har efter otte års tro tjeneste valgt at tiden nu skal bruges på familien, nye udfordringer og afslapning og ikke længere på Spillestedet Hansted, som han overtog sammen med tre venner i 2007.

Hansted drives videre af Lars Skovmand Aagaard der har overtaget en del af Nicolai Villebros andel, men har samtidigt involveret henholdsvis Karsten Due og Arne Skovmand Christensen der hovedsageligt vil have fokus på den administrative del af forretningen, og også en del af den daglige drift.

 

– Det er ingen hemmelighed af Nicolai skal have en kæmpe del af æren for den profil og sjæl Hansted har idag, og derfor er der også mange kompetencer og indtryk, som jeg vil savne i lang tid. Men jeg er stadig glad på hans vegne over den beslutning han har truffet, og jeg ved at han stadig vil have en stor tilknytning til stedet fremover, siger Lars Skovmand Aagaard.

 

Den 1.april kl. 16.00 – 21.00 vil der i anledning af Nicolai Junge Villebro afsked samt Karsten Due og Arne Skovmand Christensen velkomst, blive afholdt reception på Hansted, hvor spillestedet vil være vært med øl, vand og en lille let anretning.

 

Programmet for dagen er som følger:

 

15.00 – Dørene åbner

16.00 – 19.00 Reception (Hansted er vært med øl, vand og en lille let anretning)

19.00 – 22.00 Udsen & Freno spiller Live

22.00 – ? Hansted holder åbent.

 

– Vi håber at så mange som muligt vil kigge forbi og sige tak til Nicolai for otte års tro tjeneste, samt byde varmt velkommen til Karsten Due og Arne S. Christensen, lyder det fra Lars Skovmand Aagaard.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php