Nordisk inspireret retro

30. marts 2015


(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

– Det kommer aldrig til salg i butikken, hvis ikke vi selv ville have det stående derhjemme, lyder det fra Katja Svaneberg Sørensen. Hun har sammen med veninden Katrine Ingemann Nielsen åbnet en ny butik på Bergmannsvej 73 på Thurø.
Det handler om indretning og interiør til boligen. Og det som du finder på hylderne, kan lige så godt være brugt som nyt.
– Vores koncept er bygget op om retro-stilen. Og vi er meget glade ved det nordiske ’touch’ i såvel farver og materialer, fortæller Katrine Ingemann Nielsen og tilføjer, at de begge også lægger stor vægt på hensynet til miljøet.
– Når vi finder produkter til butikken, så går vi efter noget, hvor det samtidig giver en god smag i munden at sælge det. For eksempel vil vi have nogle ældre højstole til børn i butikken, som er malet i giftfri maling, siger hun.


Uld til de små
De to piger mødte hinanden i en mødregruppe på Thurø. Og derfor vil der helt naturligt også være børneting i butikken. Og det kan både være en gammel skæg dukkevogn, fundet på et loppemarked, eller nyt børnetøj til de helt små fra tre måneder og op til to år.

– Vi har lavet en rigtig god aftale med nogle ’strikke-damer’ i Kirkeby, som vil strikke børnetøj i det helt bløde og lækre Alpaca-uld, fortæller Katja Svaneberg Sørensen, og viser samtidig en hynde til en barne-højstol. – Dem syr vi selv, og satser på, at have altid som en fast del i butikken, siger hun.

Det hele er til salg
Butikken på Bergmannsvej har tidligere fungeret som tømrer/snedkerværksted. Nu har pigerne selv trukket i arbejdstøjet – fejet høvlspånerne ud, og indrettet værkstedet til en ny spændende butik på Thurø. Og alt du ser, når du træder ind over dørtrinnet, kan købes.
– Alt er til salg – også interiøret i butikken. Det er en del af konceptet. Selv disken er til salg, hvis køberen er der, smiler pigerne, som begge stiler efter at arbejde fulltime med Nordique, som butikken hedder.

Nordique åbner lørdag den 4.april og åbningstiderne vil være torsdag og fredag fra klokken 14-18 og lørdag fra klokken 10-14. Webshoppen nordique.dk holder altid åben.
Der vil være de samme nordisk inspirerede varer at finde både på nettet og i butikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php