CD release, julekoncert og a`capella andagt i Vor Frue Kirke

6. december 2008


Oplev Vor Frue kirkes Kantorie til “by-night koncert” sammen med den lokale harpenist Anette Gøl.
www.vorfruekirke.dk

I Vor Frue kirke fejrer vi dagene lige før og efter jul med Cd-release, stemningfuld Julekoncert og Helligtrekongersaften.
 Torsdag d. 18/12 kl. 16.15

Fyraftenskoncert med ”cd-release”
Som sidste koncert i rækken af orgelkoncerter der fejrer orglet ved Vor Frue kirkes 50 års jubilæum inviterer organist Povl Chr. Balslev til ”release-koncert” hvor den nye cd indspillet på kirkens orgel præsenteres. Povl Chr. Balslev vil spille ca. 30 min.  smagsprøver fra cd´en (og herudover en lille juleoverraskelse) og efter koncerten bydes der på en lille forfriskning i våbenhuset. Her vil interesserede kunne købe cd´en. Cd´en koster 100 kr. men som et særligt ”release-tilbud” får de der køber cd´en en ekstra med som så kan bruges som julegave. Altså en cd for 100 kr. eller 2 cd´er for 100 kr. Fredag d. 19/12 kl. 20.00

Årets store julekoncert med kantoriet
Vor Frue kirke har i år valgt at lægge Kantoriets julekoncert som en by night koncert sidste fredag før jul. Årets julekoncert indeholder, udover kendte jule-salmer og satser Benjamin Brittens: ”A Ceremony of Carols”. Det er et utrolig stemningsfuldt værk for blandet kor og harpe. Benjamin Britten skrev oprindeligt sit juleværk for lige stemmer – det blev så stor en succes, at han nogle år efter også lavede en version for blandet kor. Kombinationen af sang og harpespil skaber en helt speciel stemning – så mød op hvis du her 5 dage før jul har brug for en rolig og stemningsfuld aften i et stearinoplyst kirkerum – det vil garanteret få dig i julestemning. Udover kantoriet er man så heldig at have fået den dygtige lokale harpenist Anette Gøl til at akkompagnere koret. Mandag d. 5/1 kl. 19.00

Helligtrekongers-aften
Helligtrekongers aften fejres med  kvartet-sang og ”a capella-andagt” d.v.s. en andagt, hvor salmesangen er uden orgelledsagelse og ledes af kvartetten der ligeledes synger solonumre. Medvirkende i kvartetten er: Julie Borgwardt-Stampe, Line Lyng Reinvang, Theis Lyng Reinvang og Knud-Walther Knudsen. Om ideen til a capella-gudstjenester, siger Line Lyng Reinvang:”For mange år siden, arbejdede jeg som kirkesanger i Nathanaelskirken i København. Midt i en gudstjeneste, midt i en salme, gik orgelet ned uden forvarsel. Vi 4 kirkesangere, gik ned ad alle trapperne fra orgelet og ned til menigheden og endte med at synge resten af gudstjenesten 4-stemmigt fra koralbogen. Pludselig havde vi en anden musikalsk kontakt med menigheden end vi nogensinde havde oplevet før. Dette “uheld” blev til noget, som var værd at dyrke, og det har vi gjort lige siden”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php