Nyt udspil fra Danmarks slagstøjsdronning

22. april 2015

De tre af spændende kunstnere Marilyn Mazur, Josefine Cronholm og Krister Jonsson er klar, når Giant Steps inviterer til en stor musikalsk aften på Arne B torsdag d. 23. april kl. 20
www.giantsteps.dk

 

Giant Steps får besøg af Marilyn Mazur sammen med Josefine Cronholm og Krister Jonsson

 

Sidste år udsendte percussionisten Marilyn Mazur albummet Flamingo Sky, hvor hun igen samarbejder med sine to mangeårige og tætte musikalske venner sangerinden Josefine Cronholm og guitaristen Krister Jonsson. Tre ypperlige kunstnere, der fordyber sig i musikkens minimalistiske udtryk, hvor frit fabulerende og poetiske øjeblikke krydres med rytmiske og energiske indslag.

Nu besøger trioen Giant Steps torsdag d. 23. april kl. 20 for at præsentere det nye udspil, hvor hvert nummer har sin egen stemning, sin egen puls med alle Mazurs medrivende og særprægede slagtøjsfinesser. Som udgangspunkt en strofe eller et enkelt toneforløb, der iklædes Cronholms smukke, klare altstemme og Jonssons dynamisk insisterende guitar. Og måske er det værd at bemærke, at den internationalt anerkendte slagtøjsspiller som noget ganske nyt også sætter sig ved klaveret denne aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php