Scleroseramt styrmand over Atlanten

23. april 2015

 

Mikkel Farver fik for nogle år siden diagnosen sclerose. Det har dog ikke sat en stopper for hans aktive fritidsliv som bl.a. sejler.

 

I efteråret 2014 fik en han mangeårig drøm opfyldt, da han som styrmand på båden Oceans of Hope krydsede Atlanterhavet fra Lissabon til Boston.

Den 47-årige logistikchef i transportfirmaet DSV i Horsens var en del af mandskabet på båden, som Sailling Sclerosis Foundation – støtte af Scleroseforeningen – står bag. Formålet er at sende sejlbåden jorden rundt, og på den måde gøre opmærksom på sygdommen sclerose. Og ikke mindst få samlet penge ind til forskningen i sygdommen.

Mandag den 27.april kl. 19-21 fortæller Mikkel Farver om turen tværs over Atlanten, og de oplevelser de seks uger på åbent hav gav ham og besætningen på Oceans of Hope.

Arrangementet finder sted på Hotel Christiansminde. Det er Scleroseforeningen cykelprojekt Cykelnerven Team Fyn der sammen med Scleroseforeningens lokalafdeling i Svendborg samt Svendborg Sunds Sejlklub og Hotel Christiansminde, der står bag foredraget.

– Jeg håber, at der kommer mange folk til foredraget. De venter helt sikkert en stor oplevelse, når Mikkel Farver fortæller om turen tværs over Atlanterhavet. Og samtidig er man med til at støtte Scleroseforeningen, idet entreindtægterne går til Scleroseforeningen, siger Kim Barren, der selv er en del af Cykelnerven Team Fyn.

Sammen med 150 ryttere fra hele Danmark skal han i dagene 17.-21. juni cykle tre af Tour De Frances bjergetaper i Alperne. På tre dage skal rytterne cykle omkring 350 km og 8600
højdemeter. Blandt de bjerge de skal cykle op ad er Col de Galibier, Col de Madeleine og Alpe D’Huez.

– Formålet er at samle penge ind til forskningen i sclerose. En sygdom som 13.000 danskere i dag lider af, siger Kim Barren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php