Dansens Dag fejres i Svendborg

24. april 2015

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Engagerede danseaktører i Svendborg har sat sig for, at den internationale ”Dansens Dag” også i år skal fejres i Svendborg og byder derfor alle kommunens borgere op til dans. Allerede på lørdag den 25. april kan du danse med, når byens stadsensemble giver koncert og spiller op til dans i Borgerforeningen. Det sker kl. 20 og der er gratis adgang.

 

På selve Dansens Dag onsdag den 29. april byder Svendborgs modigste dansere op til dans på torvet. Det sker kl. 17-19. Der er ingen tilmelding. Du møder bare op.
– Vi har pladsen og en ghettoblaster med usb-stik og cd. Så tag din musik under armen og vis os dine dansetrin. Alt er muligt, og vi vil gerne lære nyt, og give det videre som vi selv kan, siger initiativtageren Agnete Sand, der var med i danseforestillingen ”Rejsegildet” og hun fortsætter:
– 29. april er Hele Verdens Dansens Dag, så vi kommer til at danse “sammen” med mennesker i hele verden. Vi byder ind med alt fra tango over trampedans til Tornerose var et vakkert barn, og det kunne være skønt, hvis vi også kunne opleve swing, linedance, hiphop, showdance – alt er muligt. Så kom og kig på, eller endnu bedre:  Byd ind, byd op, dans med, slutter Agnete Sand, der om nødvendigt kan kontaktes på tlf. 3033 5023.

 

Herudover kan du på Lilletorv i tidsrummet 10.30-11 få en god oplevelse, når Thurø skoles elever tager turen ind til bymidten og træder op med Årets Dans under ledelse af Michael Rosenørn, som derudover forlænger Dansens Dag med undervisning i Argentinsk Tango og salsa på Spillestedet Harders den 30. april kl. 19.
Og endelig kan du den 29. april kl. 19 deltage i Tangosalon på Svendborg Bibliotek. Der er fri entré og både introduktion for nybegyndere og åben tangosalon til kl. 22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php