Dansekoncert med hede cubanske rytmer og fed funk

29. april 2015

Perkussionisten Eliel Lazo inviterer til dansekoncert sammen med sit dansk-cubanske orkester torsdag aften d. 30. april på musikforeningen Giant Steps’ faste spillested  Arne B.
www.giantsteps.dk

 

Perkusionisten Eliel Lazo besøger Svendborg med sit storsprudlende dansk-cubanske orkester

 

Store bededagsaften torsdag d. 30. april kl. 20.30 har Giant Steps traditionen tro linet op til årets dansekoncert på Arne B. Her bliver rig lejlighed til at få rusket op i krop og sjæl og lade sig forføre af Eliel Lazo & The Cuban Funk Machine. En sveddampende cubansk funkmaskine, der oser af saft og kraft.

 

Direktøren for det hele er den herboende cubaner Eliel Lazo – en uovertruffen percussionist og siden 2007, hvor han bosatte sig her i landet efter koncerter med bl.a. Herbie Hancock, Wayne Shorter og Airto Moreira – en markant profil på den danske musikscene. Lazo er bl.a. inspireret af cubansk og amerikansk musik fra 70’erne med vægt på de groovy songo rytmer og den fede funk. I sit nye band får han følgeskab af tre prægtige landsmænd samt suveræne Per Gade på guitar og Andreas Pålsson på orgel fra henholdsvis Danmark og Sverige. Alle mand lander nu i Svendborg for at sætte gang i en fest for fuld skrue.

 

Holdet består desuden af Carlos Perez: trombone/vokal, Yasser Pino: bas/vokal og Raciel Jimenez: trommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php