Tankefuld i Danske Bank

26. maj 2015

(Foto: Mads Claus Rasmussen)

 

”Tankefuld” – Svendborgs største og mest innovative boligprojekt gennem mange år, rykker nu ind hos Danske Bank i Møllergade i Svendborg.
Nej, ikke fysisk. Men som en udstilling, hvor en lang række flotte plancher med fotos fra området samt flere forslag til nyt bæredygtigt byggeri kan ses i bankens lokaler i åbningstiden.

 

– Vi er glade for at få muligheden for at vise projektet om Tankefuld i Danske Bank. Vi oplever, at der er en stigende interesse for området i Tankefuld. Så det er mit håb, at vi i løbet af 2015 vil se, at der rigtig kommer gang i byggeriet af huse i Tankefuld. Med udstillingen i Danske Bank kommer vi i tættere kontakt med potentielle kunder, siger ejendomsmægler Lone Vesterholm Jensen, Svendborg Kommune.

 

Privatdirektør Steen Møller Hansen, Danske Bank Svendborg, kalder det oplagt, at Danske Bank går ind i et sådant samarbejde.

– Vi har helt klart også en interesse i at, der kommer gang i byggeriet i Tankefuld. Derfor lægger vi gerne lokaler til en udstilling, hvor vores kunder og alle interesserede, kan se hvilke muligheder, de har, hvis de ønsker at bygge en bolig i Tankefuld, forklarer Steen Møller Hansen.

 

Derudover er finansieringen jo ofte afgørende for, om det kan lade sig gøre at realisere ens boligdrømme. Jeg er derfor glad for samarbejdet med EEN til EEN-huse og Realkredit Danmark, hvor grundkøb og byggeprojekt er forhåndsvurderet og godkendt til en traditionel 80% realkredit belåning i Realkredit Danmark. På samme vis, er vi I Danske Bank parate med boliglån til den sidste del, med en løbetid på op til 30 år. Med det nuværende lave renteniveau, er tidspunktet for byggestart helt optimalt, slutter Steen Møller Hansen.

 

Projektudvikler Jens Hermansen, arkitekt- og byggefirmaet EEN TIL EEN, glæder sig også over samarbejdet, efter at firmaets bæredygtige og klimatilpassede lavenergihuse er blevet forhåndsvurderet og godkend til en traditionel 80% realkredit belåning i Realkredit Danmark.

 

– Vi glæder os først og fremmest til at få lov til – som de allerførste i Danmark – at give kommende kunder og boligejere den unikke mulighed, at komme og lege med vores ”byggeklodser” i banken.

Her kan man selv bygge drømmeboligen, få den visualiseret, og placere modellen rundt på en ”byggeplade”, hvor en række af grundene i Tankefuld er ført ned på byggepladen med samme målstoks-forhold som klodserne. Hermed kan man danne sig et meget præcist indtryk af, hvordan huset kommer til at se ud i virkeligheden, siger Jens Hermansen.

Ligeledes bliver det muligt at høre om hvordan der kan bygges bæredygtigt, klimatilpasset og energi rigtigt, således at byggeriet lever op til kravene i lokalplanen for Tankefuld.

 

Workshoppen vil blive afholdt i Danske Banks lokaler onsdag d. 10 juni 2015 i tidsrummet mellem kl. 17:00 og 20:00.

 

Udstillingen åbner den 3. juni og kører frem til fredag den 14. august 2015

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder





  - Få Dit arrangement med

Svendborg Rabbits



Blogroll





Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php