24 timer mod kræften

28. maj 2015

 

Stafet for Livet – et 24 timers arrangement af Kræftens Bekæmpelse

 

I week-enden den 13.-14. juni byder Svendborg på masser af god underholdning for store og små, når Kræftens Bekæmpelse afvikler sin årlige Stafet for Livet i Christiansminde fra lørdag kl. 11 til søndag kl. 11 – med gratis adgang. Arrangementet strækker sig over et helt døgn som symbol på den kamp, en kræftpatient må kæmpe 24 timer i døgnet for at overvinde sin sygdom. Man kan deltage i stafetten på flere måder. En af måderne er at tilmelde sig et hold. Der er i øjeblikket tilmeldt 13 hold med i alt 197 deltagere til Svendborg-Stafetten. I de 24 timer, Stafetten varer, skal hvert hold være repræsenteret ved mindst én holddeltager, som går på banen i Christiansminde. Hvis man er eller har været kræftpatient, kan man deltage som figther.  Figtherne er kræftramte, der allerede har vundet kampen mod kræften eller er godt i gang og de vil gerne videregive håbet om, at helbredelse  er mulig og forventelig for mange kræftformer, især hvis man kommer til lægen i tide. Figtherne bærer alle den gule figthertrøje. I øjeblikket er der tilmeldt 48 figthere. Endeligt kan man bare møde op i Christiansminde og være med på pladsen.

Som sædvanligt er det Peder Most Garden, der blæser Stafetten i gang efterfulgt af figtherne i de gule trøjer og forhåbentlig et hundredetalligt publikum.

Efter den festlige åbningsceremoni sender stafetholdene mindst en person på banen og de næste 24 timer vil der som ovenfor nævnt være mindst en person fra hvert hold, der går (eller løber) på banen. Holdene har gode sponsorer i ryggen, som på forskellig vis bidrager til Kræftens Bekæmpelse og derved er med til at muliggøre yderligere forskning i sygdommen.

I løbet af dagen er der masser af underholdning og udfordringer til børn og voksne.

Se programmet som bliver lagt ind her på nettet. Alle de deltagende kunstnere arbejder uden vederlag

Lørdag aften sluttes af med en smuk og stemningsfuld lysceremoni, hvor vi tænder lys for at give håb til dem, der kæmper mod kræften og mindes dem, som tabte kampen mod sygdommen.

Man kan stadig melde sig som frivillig hjælper, figther, sponsor eller deltage på et af holdene.

Læs mere om arrangementet på www.stafetforlivet.dk eller få hjælp af : Ursula 61416093 (deltagelse på hold) eller Christa 51233253 (deltag som fighter)

Velkommen til en vigtig begivenhed – og mange fine oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php