Netværk skal skabe mere vækst på Sydfyn

28. maj 2015

Finn Olsen (Svendborg Lokalliste) har taget initiativ til erhvervs- og vækstkonferencen ‘Svendborgdagen’, som skal løbe af stablen senere på året i Svendborg.
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Erhvervslivet skal skal være ambassadører for mere vækst i Svendborg Kommune

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Byrådsmedlem Finn Olsen fra Svendborg Lokalliste vil have skabt mere vækst for erhvervslivet i Svendborg. Derfor har han taget initiativ til at samle lokale erhvervsfolk til stegt flæsk med persillesovs med efterfølgende foredrag på Hotel Svendborg mandag den 8. Juni.
Ideen er at orientere om et helt nyt og lokalt vækstinitiativ: ’Svendborgdagen’.
– Mødet har til formål at drøfte, hvordan vi kan skabe mere erhverv og tiltrække virksomheder til Sydfyn, forklarer Finn Olsen, der håber, at mødet kan få de inviterede erhvervsledere via deres netværk i hele Danmark til at få flere arbejdspladser til Svendborg Kommune.

’Svendborgdagen’
Mødet den 8.juni er startskuddet til det som til efteråret skal være ’Svendborgdagen’  – en erhvervs- og vækstfremmende konference, hvor de lokale erhvervsledere skal invitere deres netværk fra hele danmark til at aflægge Svendborg et besøg for at se på mulighederne for at etablere virksomhed her.
– Konferencen ’Svendborgdagen’ begynder med, at de lokale erhvervsledere, gæster, repræsentanter fra Svendborg Alliancen og politikere transporters rundt for at se på de lokaliteter, vi har for at etablere erhverv. Forinden er de lokale erhvervsbyggegrunde gennemgået for pris- og lokalplanjusteringer, således at det vi kan tilbyde, er særdeles attraktivt. For eksempel kunne byggegrunde sælges til 25 % af udbudsprisen ved byggeri inden for 2 år, billigere byggesagsomkostninger osv., lyder det fra Finn Olsen, som tilføjer at gæsterne også skal have oplysninger om byens faciliteter, kulturliv, arbejdskraft, uddannelsesmuligheder, bosætning mv.

 

Flæsk og foredrag
Efter den stegte flæsk mandag den 8.juni vil der være indlæg fra tidligere Kulturchef Henning Nørbæk, Horsens, der vil underholde med et indlæg med titlen: ’Fra fængselsby til byen med Fængslet’.
Henning Nørbæk har været med hele vejen fra Horsens optur startede i 1994.

Det kræver tilmelding at deltage, og der er stadig ledige pladser til mødet. Først til mølle princippet med tilmelding til Finn Olsen på finn.olsen@svendborg.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php