Rådgivning og udvikling hænger sammen

26. juni 2015

(Foto: fagfotografen.dk)

 

Ny, professionel sparring til mikrovirksomheder i Fremtidsfabrikken

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Uanset om du er på vej til at starte din egen virksomhed og skal idé-udvikle, du er i start-up fasen og skal have hjælp til en specifik udfordring, eller hvis du står i udviklings-/vækstfasen og skal guides, så hænger rådgivning og udvikling tæt sammen. Og nu er der hjælp at hente. Med det nye SurfBOARD på Fremtidsfabrikken får kreative virksomheder i det sydfynske en god mulighed for stærk sparring og konkret rådgivning på idéer, muligheder og udfordringer.

 

Drømmetilstand og virkelighed
Det nye kreative iværksætterhus Fremtidsfabrikken på havnen i Svendborg har oplevet stor søgning efter indvielsen i efteråret. Et stort program med uddannelse, netværk og events for alle kreative mindre virksomheder skal åbne huset for hele det sydfynske iværksættermiljø.

Og der er mange udfordringer i de første år som iværksætter. Derfor er en lang række af Svendborgs professionelle rådgivere fra f.eks. banker, advokatfirmaer, konsulenthuse og coachingbranchen med i BIZZ Network, der stiller sig til rådighed for de nye iværksættere. Netværket rådgiver om alt lige fra økonomi til idéudvikling, aftaleret og salg, og så afholder de som noget nyt SurfBOARD.

– Her kan iværksættere præsentere deres idé og udfordringer og få sparring og gode råd fra et panel af rådgivere. Og her er der tale om gensidig udvikling, idet en observatør også giver rådgiverne feedback på deres indsats i panelet, forklarer Susanne Linnet Aagaard, fabrikschef på Fremtidsfabrikken.

Flemming Käehne er statsautoriseret revisor ved BDO og en af de rådgivere, som er med i BIZZ Network på Fremtidsfabrikken.
– Iværksættere er i nogle tilfælde i en drømmetilstand. Her kan vi hjælpe med at definere, hvordan man kommer videre, hvad man kan opnå, og hvad der er realistisk, siger han.

 

Væk fra vasketøjet
SurfBOARD er blot en del af de mange nye udadvendte events, workshops, foredrag og netværksmøder, der løbende arrangeres og afholdes på Fremtidsfabrikken.

Pointen er nemlig, at Fremtidsfabrikken ikke kun er et kontorfællesskab, men i langt højere grad nu skal fungere som en dynamo, en fælles indgang til udvikling af vækst i den enkelte virksomhed, der i kortere eller længere perioder har brug for støtte, nye samarbejdspartnere eller kreative leverandører. Det kan også være, man som soloiværksætter har behov for at arbejde ude og holde kundemøder væk fra vasketøjsbunkerne – og så er arbejdscaféen oplagt. Her giver Fremtidsfabrikken plads til spontan networking, hygge og summen af liv i Sydfyns kreative iværksætterhus.

– Vi lægger også rammer til eksterne kreative virksomheder, der f.eks. har lyst til at bruge huset til egen workshop eller gerne udnytter nogle af de kreative leverandører i huset, forklarer Susanne Linnet Aagaard.

 

 

FAKTA:

Fremtidsfabrikkens kalender for de åbne workshops, events, foredrag og netværksmøder kan ses på www.fremtidsfabrikken.com, der løbende opdateres.

Alle arrangementer er gratis, men tilmelding kræves i forvejen. I juni kan man f.eks. komme til morgenmøde med foredrag, få professionel rådgivning i ’Bizz Network Café’, få en tur på et ’SurfBOARD’, gennemgå workshoppen ’Salg og selvværd’ eller tage ind i marketinguniverset med sin virksomhed. Du kan også lære at tage temperaturen på din virksomheds ubevidste kommunikation eller arbejde på ny vækst i din enmandsvirksomhed. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncerBESØG OS I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php