Nye oplevelser for alle på Valdemars Slot

27. juni 2015

Livsstilmessen er en af sommeroplevelserne op Valdemars Slot
(Foto: CHPevent)

 

Skal det være en kajaktur med familien eller en rolig kop kaffe i pavillonen? Eller hellere en tur på cykel eller segway, en minigolfdyst, picnic i parken eller besøg på et af slottets museer? Valdemars Slot har kraftigt opgraderet udbuddet af oplevelser til gæsterne i sommeren 2015.

 

AF ANNA PIA HOLMGAARD

 

Slotte og herregårde landet over har i de senere år haft vanskeligt ved at øge besøgstallet, der ofte er centralt for, at økonomien i de store ejendomme kan løbe rundt. Således også på Valdemars Slot, hvor man nu satser stort til sommeren med et langt større udbud af varierede oplevelser for alle aldre og hele familien.

– Vores indsats skulle gerne gøre, at mange flere får lyst til at besøge og opleve dette skønne sted, hvor der er så mange muligheder for at opleve natur, kultur, historie, vandet, skoven, fortæller Gitte Groth-Jensen, salgsansvarlig på slottet.

 

Bevæg dig rundt
Derfor har teamet bag Valdemars Slots program tænkt nye tanker til sommeren 2015. Blandt de nye idéer er kajakudlejning, der giver mulighed for at opleve slottet og omgivelserne på en helt ny måde, nemlig fra vandsiden. Man kan vælge forskellige tidsrum, forskellige typer båd og kajak, og i det hele taget kan det tilpasses familiens kunnen og behov. Derudover bliver der i år mulighed for at leje cykler og bestille en tur på de opretstående segways. Med nye oplevelsesmuligheder til lands og til vands mener Gitte Groth-Jensen, at Valdemars Slot tager et stort skridt i den rigtige retning.

– Mange, særligt familier, ønsker at opleve noget på egen hånd og i eget tempo. De vil gerne være aktive i ferien. Med vores nye tilbud får de en ny chance for oplevelser i et meget varieret område, og vi glæder os til at se, hvor populært det bliver, siger hun.

 

Nye billettyper
Noget nyt er også billetsystemet. Gæsterne kan nu enten vælge at købe billet blot til parken, hvor slottet på sin side kvitterer med flere blomster, blandt andet nye, smukke roser i den gamle rosenhave, nye gangstier og flere picnicborde. Eller de kan købe en ’total’-billet, hvor man får adgang til det hele, dvs. både slot, museer og park.

Grundtanken har generelt været at kunne tilbyde mere og lettere tilgængelig service. Det betyder f.eks., at museumsbutikken er rykket ned til p-pladserne for at give bedre overblik og samle informationer og salg et enkelt sted.

Herfra kan man også bedre guide gæsterne rundt til de nye aktiviteter og oplevelser. Prisniveauet er også holdt i et leje, hvor mange nok kan være med. Er man en familie, der ønsker ’hele pakken’, kan man for 300 kr. for hele familien (to voksne og op til fire børn) besøge alle tre museer, nemlig Museet for Lystsejlads, selve slottet, der er åbent overalt, og endelig Jagt- og Trofæmuseet, der altid fascinerer.

– Ikke mindst børnene synes, det er fantastisk at opleve så mange udstoppede dyr på så tæt hold. Skoleklasser er også meget velkomne og kan for et meget beskedent beløb få en rigtig dygtig naturvejleder med som guide. Vi ønsker at formidle historien, naturen og kulturen i øjenhøjde til alle aldersgrupper, siger Gitte Groth-Jensen.

 

Te, kaffe og udsigt
Et stort ønske fra publikum har i de senere år været at få lov at bruge den fine, karakteristiske tepavillon ud mod Lunkebugten. Nu åbner pavillonen i skolernes sommerferie fra d. 27. juni.

– Ja, vi tager skridtet og indretter nu et klassisk ’kaffe, kage, is og køligt glas vin’-sted. Vi synes, det er helt perfekt til formålet og vil altid gerne lytte til gæsternes behov. Ikke kun dem, der kommer for at besøge slottet, men også dem, der bruger og nyder stranden og dem, der bare vil nyde en forfriskning efter en cykeltur, siger hun.

Slottet har således kraftigt udvidet sit tilbud for såvel private, for virksomheder og selskaber – og i lighed med øvrige år arrangeres der operakoncerter og store pop-rock-koncerter i slotsparken i august.

 

Se mere på www.valdemarsslot.dk, hvor aktiviteter, priser, muligheder og åbningstider opdateres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncerBESØG OS I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php