Nytårsmenu fra Restaurant 5

19. december 2008


Klik på billedet og besøg Restaurant 5`s hjemmeside

Slip for stress og al besværet med madlavning og indkøb til nytårsaften, og lad Restaurant 5 levere menu og vine i særklasse til en pris der er til at forstå.

Nytårsmenu fra 5 og venner
“Best of 2008″
Formad
7 gange sushi “lux-mix”
(Alternativ formad kan laves til dem det ikke er til sushi)

Forret
“Allemands Fisk”
Røget Laks med Gundestrup Rygeost, bitre salater og øllebrøds flager.

Mellemret 
“Thurø”
Øl og æble dampede muslinger, suppe m. persille og muslinge croquette

Hovedret
“Grambogård”
Stegt Kalvefilet og braiseret spidsbryst fra den berømte gård, serveres med kartoffel coccotte, honning bagte skiftekær grøntsager og som noget helt specialt ” sauce af syltede valnødder”.

Dessert
“Valrhona Møder Egen Have”
Chokolade cremeaux, gelé og salat af fynske æbler.
Brændte græskar kerner
“After 8″ ganache og brownies tuile.
Hertil Vores Fynsk Focaccia med Raps olie fra Hellevgaard.
5 retter 400,-
Der medfølger en udførlig vejledning til den sidste tilbederedning I eget køkken. 

Tilvalg 
“Snack Pack”
“Til Dronningens tale”
Syltede ferskener – barquette – saltede mandler
Til når uret rammer kl.00; hjemmelavet kransekage “XX”
45,- pr person
“Xtra luksus ret”
Stegte Kammuslinger med peberfrugt escabeche og gule beder.
75,- pr person
“De Fynske Mejerier på Stribe”
Sinai – Gundestrup – Haarby med knækbrø´ og chutney
65,- pr. person

Betingelser
Sidste frist for bestilling er den 30/12 kl. 14.00
Bestilling og afhentning skal ske hos Restaurant 5.
Afhentning sker på et fastlagt og aftalt tidspunkt mellem kl.13.00 og 16.00 den 31/12.
Bestilling skal ske på telefon 72185555. Der modtages IKKE bestilling på mail.

Vin “en gros”
fra Grunddal Vin
(kan kun købes ved køb af menuen)
Champagne
Champagne Vollereaux, Pierry – Frankrig
185,- pr flaske
Hvidvin
2007 Chardonnay, Domaine Herbauges, Loire – Frankrig
65,- pr. flaske
2007 Riesling Bockgärten, Weinrieder, Weinviertel – Østrig
98,- pr flaske
Rødvin
2006 Rasteau Tradition, Domaine Coteaux Travers, Côtes du Rhône – Frankrig
85,- pr flaske
2006 Gigondas, Domaine la Roubine, Côtes du Rhône – Frankrig
125,- pr flaske
Dessertvin
2007 Rasteau Vin Doux Naturel, Dom. Coteaux Travers, Côtes du Rhône – Frankrig
98,- pr. flaske 

Vine afregnes separat, der modtages desværre ikke betalings kort

2 svar til Nytårsmenu fra Restaurant 5

  1. Inge Viborg
    18. oktober 2011 at 11:12

    Er det nytårsmenuen ud af huset for 2011 jeg kan læse om?

  2. 18. oktober 2011 at 15:58

    Kære Inge

    Det er desværre ikke nytårsmenuen for 2011 du har set her på bloggen. Der er tale om et ældre indlæg.
    Prøv at se http://www.restaurant5.dk måske huset har en lige så indbydende menu i år.

    Mvh.
    Christian Dan Jensen
    http://www.mitsvendborg.dk

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Svendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Links

Lokale nyheder





  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 

Vestergade 10A - Svendborg
Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg Rabbits



Blogroll





Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php