Ny mand i formandsstolen for SvendborgEvent

8. juli 2015

Kurt Mousten bliver ny formand for SvendborgEvent

 

Kommunikationsrådgiver og Svendborgenser Kurt Mousten tiltræder pr. 1. juli 2015 som ny bestyrelsesformand i paraplyorganisationen SvendborgEvent.

 

SvendborgEvent har fået ny formand. Det er den 58-årige Kurt Mousten, Svendborg.

Han overtager ansvaret fra Torben Jørgensen, direktør for Kultur, Erhverv og Udvikling i Svendborg Kommune, som i en periode har fungeret konstitueret bestyrelsesformand.

– Vi er gået efter en erfaren mand med både relevante kompetencer og et stort lokalkendskab. Det mener vi, at vi i dén grad har fundet i Kurt Mousten, og vi er meget glade for, at han har mod på at påtage sig opgaven, siger Torben Jørgensen.

 

Selvom Kurt Mousten er ny mand hos SvendborgEvent, kender han selve Svendborg særdeles godt. Han har boet i byen med sin kone Bente Mousten siden 1988. Hans børn er vokset op i Svendborg, og familien har haft stor glæde af byens mange tilbud, ligesom den nye formand har været stærkt engageret i byens og kommunens idræts- og foreningsliv. Bl.a. var han den første formand for bestyrelsen i GOG A/S, som han også siden var medlem af.

På det professionelle plan har 58-årige Kurt Mousten en lang karriere i reklamebranchen bag sig. I en årrække har han ejet og drevet et af Fyns daværende største reklamebureauer, Andersen og Blæsbjerg. Derefter har han arbejdet med strategi og rådgivning på forskellige andre bureauer. Siden 2014 har Kurt Mousten arbejdet som selvstændig konsulent i sin egen virksomhed Sparrings-Partner, som også har base i Svendborg.

Hans spidskompetencer ligger inden for strategi og kommunikation. Han har intensiv erfaring med både detail, B2B og offentlige kunder. Det seneste års tid har Kurt Mousten blandt andet arbejdet med bosætning og branding i de tre kommuner Svendborg, Kolding og Nordfyns samt opstart af Ryslinge Højskole.

 

– Svendborg har en stor plads i mit hjerte – det er ganske enkelt min by. Derfor blev jeg også oprigtigt glad for henvendelsen fra SvendborgEvent, fortæller Kurt Mousten og tilføjer:
– Jeg ser frem til at bidrage til det gode samarbejde med organisationens partnere i det interessante spændingsfelt mellem events, profilering og turisme.

 

Om SvendborgEvent
SvendborgEvent er en paraplyorganisation, bestående af seks partnere; Shopping Svendborg, Svendborg Turistforening, Svendborg Erhvervsforum, Svendborg Kommune, Hotel- og beværtergruppen samt Kulinarisk Sydfyn. Organisationen repræsenterer både kommercielle, kulturelle og kommunale interesser og har til formål tiltrække og professionalisere begivenheder i Svendborg Kommune 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php