Jytte Abildstrøm, Daimi og 14 Red Ladies

23. juli 2015

 

Der er i den grad noget at glæde sig til, når Borgerforeningen slår dørene op for 14 skønne og festlige damer i strålende røde kjoler og strudsfjer! Den lokale koncertarrangør Janet Vahl præsenterer lørdag d.12. september ’14 Red Ladies’, dette enestående orkester med 12 topprofessionelle musikere, som spiller op til en forrygende eftermiddagskoncert med dejlige Daimi Gentle som solist og Jytte Abildstrøm som uimodståelig og stærkt underholdende dirigent!
Det oprindelige damejazzorkester 14 Red Ladies blev dannet af danserinden og ildsjælen Astrid Nielsen, og debut’en i 1933 vakte vild opstandelse og furore i det københavnske selskabsliv! Nutidens 14 Red Ladies, med deres swingende udgave af 30’ernes jazzede underholdningsmusik, blev gendannet i 1996, og repertoiret byder bl.a. på: Tiger Rag, Tango Jalousie, Jeg sætter min hat som jeg vil, Ich Küsse ihre Hand, Madame – her selvfølgelig oversat til: Jeg kysser Deres mand, Madame! – og mange, mange flere!

Gå ikke glip af denne forrygende og unikke begivenhed i Svendborg, i øvrigt den første og eneste offentlige koncert på Fyn!! Sidste efterår gav 14 Red Ladies koncert i København med over 500 ellevilde publikummer, og endelig er turen kommet til Fyn, hvor billetsalget allerede er godt i gang på billet.dk, sydfynsbilletten.dk og Fyns Amts Avis.

Koncerten støttes af Svendborg Musikråd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php