19 gratis koncerter på fire dage

29. juli 2015

 


For tredje år i træk afholdes den Svendborgensiske musikfestival ”Hansted Live” i Baagøes Gaard mellem d. 29/07 – 02/08. Festivalen har de sidste par år skabt sig et flot navn i det sydfynske, og måske grunden til succesen skal findes i festivalens koncept, nemlig at alle koncerter er gratis.

 

Festivalen er de seneste to år, gået fra et musikbudget der udelukkende kunne rumme mindre lokale navne til i år, at kunne præsentere adskillige kendte nationale navne som, Johnny Deluxe, Die Herren, Thomas Buttenschøn, Tue West, Souvenirs & Mathilde Falch. Festivalen oplyser derfor også, at der oftest er god grund til at komme i god tid, da Baagøes Gaard kun er estimeret til at kunne rumme ca. 500 personer.

Selvom festivalen byder på mange kendte bands, er det også en vigtig del af filosofien at, de mindre kendte, lokale som nationale kunstnere, får chancen for at give den gas foran publikum. I år har det lokale rockband SHRED, samt den ålborgensiske singer/songwriter Muldvarpen, fået muligheden for at vise hvad de kan levere.

 

Festivalen arrangeres af spillestedet Hansted, som har til huse på samme adresse. Festivalen så dagens lys første gang i 2013 hvor ideen med en gratis musikfestival opstod. Denne ide er stadig fungerende, og spillestedet budgetterer hvert år med underskud da arrangementet ses som markedsføring af spillestedet.

– Vi tror på, at markedsføringen i form af en festival rammer bredere end mange andre former for markedsføring og derudover elsker vi at lave arrangementer for de lokale, der virkelig også viser deres støtte hvert år, udtaler indehaver Lars S. Aagaard.

 

Festivalen har udover et stort musikprogram, i år også investeret i flere tiltag som, live radiodækning, ny konceptbar, samt et større og flottere scene set-up, det må derfor siges at være et godt bud på hvad denne sommerferie uge skal bruges på, og derudover ser vejrudsigten rigtig fornuftig ud.

 

Hvis man slet ikke kan få nok, optræder ingen mindre end Allan Olsen på Søndag d. 2/8 kl. 15.00, dog mod entré. Der er få billetter tilbage som kan købes på www.billet.dk eller www.sydfynsbilletten.dk  

 

Alle er velkommen.
Musikprogrammet kan ses på www.hanstedlive.dk eller på Facebook under Hansted Live – Gratis Entré 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php