Nyt mitsvendborg.dk – MAGASIN på gaden

29. juli 2015

Download magasinet som pdf.

Download alle udgivelser

 

Værsgo. Et helt nyt mitsvendborg.dk – MAGASIN til dig.

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Du behøver ikke at gå i sort over at sommeren udeblev i år. Nu får du 48 sider med masser af gode lokale artikler fra alle hjørner af Svendborg. Og nu med endnu mere kulturstof.
Denne gang får du bla. seks sider med Svendborg Biblioteks nye arrangementsprogram for august og september – nu som fast tillæg i hver udgivelse af magasinet.

Vi går også bagom BaggårdTeatret med et tillæg om teatret og ikke mindst deres nye store forestilling CARL, som kan opleves i de fantastiske rammer på Bramstrup Gods fra august måned. 
Og så er der naturligvis en masse øvrige gode historier, anderledes erhvervsprofiler, meningsdannelser, reportager og alt det andet spændende Svendborg-stof som du får hver gang i mitsvendborg.dk – MAGASIN.

Det trykte magasin vil være på gaden centrale steder i Svendborg midtby fra week-enden. Husstandsomdelingen finder sted i week-enden den 7. 8. august.
Skulle du være en af dem som ikke får mitsvendborg.dk – MAGASIN i din brevkasse, måske fordi du har et ´Nej tak til reklamer’, så husk, at du altid kan tilvælge magasinet på minetilbud.dk, og således få det tilsendt hver gang – ganske gratis. 

 

Rigtig god fornøjelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php