Nyt brændstof på musikmaskinen

7. august 2015

Giant Steps’ efterårsprogram med masser af spændende musikalske tilbud er sendt på gaden.

 

Download Giant Steps Efterårsprogram 2015

 

Musikforeningen Giant Steps i Svendborg er klar med et stort og farverigt koncertprogram  

 

Ovenpå et forår der bød på masser af store musikalske oplevelser har Giant Steps netop smidt sit efterårsprogram på gaden. Nyt stærkt brændstof er fyldt på musikmaskinen i Vestergade, så det bliver en sæson med fuld fart frem, lover arrangørerne. Det er naturligvis fortsat jazz og verdensmusik i en herlig blanding af det velkendte og nye grænsesøgende, der er Giant Steps’ varemærke – og er man til det helt specielle og underfundige, kan den aktive musikforeningen også være med.

Hver torsdag i perioden fra d. 27. august og frem til 17. december vil der være besøg af tunge danske navne og nye legesyge talenter fra vor hjemlige scene. Der er desuden flere meget spændende kunstnere fra udlandet på listen over optrædende. Heller ikke de populære frokostjazzarrangementer den første lørdag i måneden er glemt. I alt 21 koncerter bliver det til i denne sæson.

Arne B i Vestergade er fortsat rammen omkring koncerterne også ved åbningskoncerten torsdag aften d. 27. august, som er lagt i hænderne på to af landets store musikalske personligheder nemlig sangerinden Kira Skov og pianisten Nikolaj Hess. De to travle kunstnere optræder kun sammen ved ganske særlige lejligheder, så det er bare om at få reserveret plads i en fart, inden der er helt udsolgt, fortæller Pia Blohm fra Giant Steps.

Det nye efterårsprogram, der igen er støttet af Svendborg Kommune, Statens Kunstfond og en lang række lokale sponsorer, bliver udsendt til ca. 550 medlemmer. Koncertprogrammet kan derudover afhentes på bl.a. Svendborg Bibliotek og Svendborg Turistbureau eller læses på www.giantsteps.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder





  - Få Dit arrangement med

Svendborg Rabbits



Blogroll





Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php