Røde lygter til Teaterkoncerten CARL

8. august 2015

 

En lille måned før premieren på Teaterkoncerten CARL kan BaggårdTeatret og Mungo Park Kolding melde udsolgt til samtlige forestillinger.

 

Forrygende billetsalg
Selvom der har været stille på administrationsgangen på BaggårdTeatret i juli, mens teatret har holdt sommerferie, så har der været fuldt blus på billetsalget til den kommende sæson. Resultatet er at der 25 dage før premieren på årets første egenproduktion, kunne meldes udsolgt til samtlige forestillinger til Teaterkoncerten Carl. Grundet den større og fortsatte efterspørgsel på billetter er teatret ved at undersøge mulighederne for at skaffe flere pladser i salen på Bramstrup hvor forestillingen spiller fra d. 29. august frem til d. 10. september.

– Vi har på ganske kort tid solgt flere tusinde billetter til Teaterkoncerten Carl. Hjemmesiden og telefonerne har været rødglødende.  Det er fedt, men også  vældig krævende af teatrets medarbejdere, der har håndteret presset formidabelt. Timingen med en stort anlagt Carl Nielsen-forestilling i  150-året for hans fødsel, har tydeligvis været rigtig.  Det glæder vi os over, udtaler teaterchef på BaggårdTeatret Jakob Bjerregaard Engmann.

– Nu undersøger vi mulighederne for ekstra pladser i salen til dem der er gået forgæves i byen, ligesom vi inden længe sætter et begrænset antal billetter i salg til forpremieren d. 28. august, fortsætter han.

Er du en af dem der ikke nåede at få billet til Teaterkoncerten Carl, så kan du komme på venteliste til en af forestillingerne ved at skrive en mail til: lene@baggaardteatret.dk

 

Teaterkoncerten Carl
”Jeg føler saa meget Kraft i mig og den maa jo ud, om man ikke skal blive gal!”

I anledningen af den verdensberømte komponist Carl Nielsens 150 års fødselsdag i 2015 svinger BaggårdTeatret og Mungo Park Kolding mesterens vitale taktstok, så den igen slår gnister.
Danmarks mildeste, vildeste og mest strømførende moderne komponist er i fokus, når de to teatre dykker ned i Carl Nielsens univers, hvor passion, lidenskab, kunsten og kvinderne er i centrum.

Carl Nielsens midtfynske opvækst på Bramstrups jorder, læretiden som militærmusiker i Odense og det stormende kunstnerægteskab med billedhugger Anne Marie Brodersen fra Sdr. Stenderup ved Kolding danner til sammen hans kunstneriske og menneskelige platform. Denne geografiske trekant lægger derfor helt naturligt op til et samarbejde mellem BaggårdTeatret, Bramstrup og Mungo Park Kolding.

Teaterkoncerten Carl skabes i samarbejde med Odense Teater, og har premiere den 29. august 2015 på Bramstrup Gods, Bramstrup 1, 5792 Årslev.

 

Læs meget mere om forestillingen CARL og om BaggårdTeatret i det nye mitsvendborg.dk – MAGASIN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php